Toto bude znieť veľmi, veľmi hlúpo, ale potrebujem napísať seminárku na hocijakú tému ohľadne jazykov a komunikácie a ABSOLÚTNE nič mi neprichádza na um... Takže by som bola super povďačná, ak by ste mi sem nahádzali nejaké nápady. Ďakujem!!!
@wolskeoko Ja nechcem, aby mi tú seminárku niekto napísal. Ja chcem poradiť s témou. Ešte som na vysokej žiadnu nepísala a nič mi nenapadá. Preto by mi veľmi pomohli nejaké nápady na témy... Duh...
@wolskeoko Že evidentne nemám žiadnu fantáziu (áno áno štve ma to) a k tomu málu, čo mi napadlo, by som asi nevedela napísať 10 strán... Preto žiadam o pomoc tu, ak s tým máš problém, tak nechápem prečo sa vyjadruješ. Ale ďakujem no.
@mindyourownbusiness teba evidetne nestve tvoja slaba fantazia. Ja ta prudim preto, aby si s tym nieco spravila. Ale ty mas problem s tym, ze sa vyjadrujem snad si nechcela pomoct zadarmo... nieco si vytrpiet musis.
Ked chces popracovat na fantazii, tak citaj, vela citaj. Hlavne fantasy, sci-fi, co ta len bavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale kazdopadne som ju tym chcel motivovat, nech porozmysla
-mozes pisat aj o ich efektivnosti
-mozes pisat o cudzych jazykoch v spojitosti s firemnou kulturou
-da sa pisat aj o vyucbe jazykov na zak./strednych skolach, alebo ucilistiach
-formovanie jazykov v europe
Upozornujem ta vsak, ze ku vsetkemu si budes musiet nieco nastudovat.
Ked chces popracovat na fantazii, tak citaj, vela citaj. Hlavne fantasy, sci-fi, co ta len bavi.