Ahojte potrebovala by som poradit aku temu si vybrat na socku a k tomu tiez prakticku cast .bavi ma pozeranie filmov, citanie knih ,pocuvanie hudby..ak by ste mi pomohli vybrat temu z tychto okruhov a takziez co by dalo spravit ako prakticka cast
@mythejane99
skús takú tému ku ktorej budeš mať veľa literatúry lebo to je nanič keď je literatúra ťažko dostupná...
Ja som písala jeden rok o sektách a ďalší rok o postavení eny v spoločnosti v priebehu dejín. Kvázi od praveku po súčasnosť.
@nessadurianelgden1 prosim mohla by si mi povedat nejaku temu z oblasti dejepisu alebo aka tema je lahka... ja uz fakt neviem...mne hlavne ide potom o tu prakticku cast co mam socke spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
skús takú tému ku ktorej budeš mať veľa literatúry lebo to je nanič keď je literatúra ťažko dostupná...
Ja som písala jeden rok o sektách a ďalší rok o postavení eny v spoločnosti v priebehu dejín. Kvázi od praveku po súčasnosť.