Som sa zabuchla do spolužiaka ktorý sedi so mnou v lavici a napísala som mu lístok z vyznaním lásky a včera to rozoberala celá trieda.Spolužiak furt v kuse mi hovorí samé debiliny ako napr. že ešte raz to spravím tak to povie mame pzn.mamičkin maznáčik a
@Kiksna007 v prvom rade mu jednu prijeb, je to ešte decko lebo aj tak keď to neopetuje tak to nevyzvoní, a vyser sa na to, nemáš prúser, za mesiac o tom nikto nebude vedieť
Prúser z toho? Ako sorry, ja by som mu povedal, že sa správa jak decko a to všetko bol veľký vtip a on to zobral ako blbec Ale na lásku treba dospieť, až potom ju pochopíte. Vo veku 14 rokov ešte o tom nevieš nič, aj keď si to nikto neprizná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A možno ti teraz príde, že sa to nedá, ale zabudni naňho - nestojí ti za to xP
..pardon.
V čom konkrétne spočíva prúser?
S: Mami jedno dievča mi napísalo že je do mňa buchnuté môžeš ju zmastiť? prosííím
M: No ty kokso ktorá hlupaňa by sa buchla do môjho malého zajačika ju zmastím že sa už nepozbiera. Kto to kedy videl?