podla mna je temna strana lasky ta zaslepenost...ze zamilovany clovek urobi pre toho druheho vsetko...chalani to vyuzivaju aby ziskali sex a baby zas aby dostavali rozne darceky ci vozili sa na aute a pod...nechapem ako moze zdravo zmyslajuci moderny clov
myslim ze neni..a tiez to nechapem...a najhorsie je ked niektore 18 rocne zeny chodia s 50 rocnym iba koli tomu ze je bohaty...sak ako to je uplne jasne jak moze byt 18 rocna zalubena do 50 rocneho deda? ale co dedo je aspon spokojny ze si ete uzije s tou mladou
Niekedy je to veru cudne, ked po par tyzdnoch su obaja zamilovani...ale stava sa to.nemyslim tym to "akoze" zalubenie, aby z toho vytazili.mne osobne trva dlho sa zalubit.dlho sa mi paci, ale zalubim sa az o par mesiacov.
je to smutne, ked sa laska zneuziva...ale ako sa proti tomu branit?
Ja s Chavezom súhlasím, prečítaj si čo si napísal...
Vyznelo to akoby už neexistovali úprimné vzťahy a akoby to bolo vždy minimálne z jednej strany len o vypočítavosti, o tom čo môžu z toho vzťahu "vyťažiť"
som napisla normalnu vec...nikde som nespominal ze to tak robia vsetci ludia...omg ale uz asi fakt prestanem zo zakladanim tem...mozem hocico hocikde napisat tak vzdy sa najde niekto kto sa hned do mna pusti a ja som pritom taky nekonfliktny clovek...ved na to je tu toto forum aby tu ludia vyjadrili svoje nazory k roznym temam a nie preto aby sme zacali kritizovat nazory inych ludi
Sam si napisal "ze zamilovany clovek urobi pre toho druheho vsetko...chalani to vyuzivaju aby ziskali sex a baby zas aby dostavali rozne darceky ci vozili sa na aute a pod" a potom ze to nechapes ako sa niekto zamiluje za par tyzdnov a ze sa to moze stat komukolvek... A ja som ti povedal ze ked takto beres lasku tak ta lutujem. End.
furt jak otvorim hocijake forum vsade kazdeho idete roztrhat ze zalozil nejake ! no fuy hanbite sa ... polovica prispevkov vo forach na birdzi je odovodnovanie preco a jake temy /fora/ NEzakladat inac temna strana lasky no heh ja sa vo vztahu citim furt ako ta vyuzivana ae to je len kvoli mojej nekonfliktnej a az privelmi tolerantnej povahe ... laska je slepa bohuzial
hh..tak tieto diskusie tu boli..su a budu....takze co uz..a laska...no tak na veku nezalezi..aj ked je jasne ze ked ma niekto 60..a vyzera na 60 a ma nejaku 18-20 rocnu tak to asi z lasky nebude...ale co uz....
Ty poznas Sindlerovu a Olešovu osobne či čo?.....a mimochodom ked sa už majú rozoberať "temne časti lásky" tak myslím, že taká prehnaná žiarlivosť určite narobí viac zla ako to vyuzívamie...a vlastne prečo by to malo byt vyuzivanie, ked mi frajer kupi darček len tak pre radosť tak je to z mojej strany využivanie?....robiť tomu druhému radosť, akoukoľvek formou je podľa mňa vo vzťahu normálne...teda malo by byť
22. a ake temy su neni na urovni 14 rocneho decka? tak mi ich ukaz ked si taky mudry...dpc a od kade dedukjes ze som nikoho nemiloval aze hladam lasku medzi nohami
ludia sa uvedomte konecne...clovek sem moze dat hocijaku temu a vy si z neho len srandu robite lebo tej teme vasimi malymi mozackami nechapete...nechapem ako mozte riesit preco som tu temu zalozil a podobne sracky...sak vacsina z vas tu nic nezalozi len kritiujete druhych...ste ubohi a riadne...
Podla tvojich tem si mal tri holky v 19 si si zasukal teraz nic ine nerobis ako chodis po baroch a hladas mlade stavy.Zivot ta nebavi tvoj nadlhsi vztah trval podla tvojich slov 3 tyzdne. Co je laska ? teda podla teba ...
25: Keď už sa chceš tváriť ako najinteligentnejší, tak sa nauč slovenskú gramatiku Ďalšia vec je, že ľudia ťa tu berú takého ako sa prezentuješ. Sám si robíš také meno aké máš. Áno, sú tu ľudia ktorí kritizujú naozaj každú diskusiu, ale rovnako sú tu ľudia ktorí kritizujú len tie diskusie ktoré si tú kritiku zaslúžia.
k prispevku cislo 2: akoze nejde o peniaze niekedy ale o to ze ti je s tym clovekom dobre a to ze si mate co povedat.... neznamena ze vsetky pary ktore su od seba o dost starsie su zalozene na peniazoch..
21.Hm a oni dve akoze chodia s 50 rocnymi dedkami?sa mi nezda...taky Zahradnik je celkom mlady,a fakt pochybujem zeby im slo o peniaze...Vies,slecny su v soubiznise,a verim tomu ze je tam aj pod 27 dost bohatych chlapov...
36. sak hej ale sindlerka behala so zahradnikom ked mala este 17 a on bol zenaty s dvomi detmi...a ta olesova nevie nic okrem pretrcania sa s ludmi typu Jan Novotny...
38.Mne to pride tak,ze z teba ide cista zavist....
Vobec ich nepoznas,ako mozes vediet,co sa skryva za ich vztahom....???
A povedat,ze ona s nim behala ked mala 17 a on bol zenaty s dvoma detmi-to akokeby si hovoril,ze ona jaka je kurva a on je v tom nevinne...Lenze on je ten,co mal mat viac rozumu...a vobec,je to ich vec,co robia..
41. ja ich mam v p...len som povedal moj nazor na ne...omg preco ty tu kazdeho kritizujes?...obcas sa kazdy stara do inych a do znamich ludi sa moze kazdy starat kolko chce a neublizi im tym...ved bulvar ich stale pretriasa...a ktory slovak nezavidi bohatym ludom?
42: "do znamich ludi sa moze kazdy starat kolko chce a neublizi im tym"
A ako si prišiel k tomu že im tým neublíži? Vieš, nie všetci sa dokážu s bulvárom vyrovnať a navyše niekedy je to už tak preháňané že to tým ľuďom naozaj môže ubližovať...
Tak s tvojim nazorom suhlasim s tym ze clovek sa nemoze zamilovat v priebehu 1-4 tyzdnov jeto hlupost. A ak aj si mysli ze je zamilovani tak to nieje naozajstna laska. Laska sa sklada z troch da sa povedat zloziek ktore musia byt v urcitej rovnovahe a ti su vasen, dovera, oddanost, alebo inak povedane vasen, priatelstvo a obeta.
56. hm no neviem cas plynie tak rychlo...vsetci znami uz mali tolko partnerov a lasok len ja nie heh...ale co uz na lasku mam cas aspon do tej 25...este som neni zrely na vazny vztah a staci mi len sex...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
je to smutne, ked sa laska zneuziva...ale ako sa proti tomu branit?
4. no hej da sa proti tomu branit ze si zistis nieco o tom cloveku od jeho znamich a tak
Btw ked takto beres lasku tak to ta uprimne lutujem, ze vyuzivanie na sex/darceky....
Vyznelo to akoby už neexistovali úprimné vzťahy a akoby to bolo vždy minimálne z jednej strany len o vypočítavosti, o tom čo môžu z toho vzťahu "vyťažiť"
Sam si napisal "ze zamilovany clovek urobi pre toho druheho vsetko...chalani to vyuzivaju aby ziskali sex a baby zas aby dostavali rozne darceky ci vozili sa na aute a pod" a potom ze to nechapes ako sa niekto zamiluje za par tyzdnov a ze sa to moze stat komukolvek... A ja som ti povedal ze ked takto beres lasku tak ta lutujem. End.
17. si zaloz lepsie a necitaj ich
Asi si este niekoho uprimne nemiloval
To mas tak ked niekto hlada lasku medzi nohami.
23.omg dalsia co nepochopila o co mi ide
Ked je clovek naozaj zamilovany tak nekalkuluje s hore spomenutymi vecami.
25: Keď už sa chceš tváriť ako najinteligentnejší, tak sa nauč slovenskú gramatiku Ďalšia vec je, že ľudia ťa tu berú takého ako sa prezentuješ. Sám si robíš také meno aké máš. Áno, sú tu ľudia ktorí kritizujú naozaj každú diskusiu, ale rovnako sú tu ľudia ktorí kritizujú len tie diskusie ktoré si tú kritiku zaslúžia.
k teme sa mi vyjadrovat moc nechce
ja som v tomto asi ako niektore zeny lebo chcem nejaku bohatu...najlepsie dceru podnikatela
Vobec ich nepoznas,ako mozes vediet,co sa skryva za ich vztahom....???
A povedat,ze ona s nim behala ked mala 17 a on bol zenaty s dvoma detmi-to akokeby si hovoril,ze ona jaka je kurva a on je v tom nevinne...Lenze on je ten,co mal mat viac rozumu...a vobec,je to ich vec,co robia..
Co sa staras a sudis?
A ako si prišiel k tomu že im tým neublíži? Vieš, nie všetci sa dokážu s bulvárom vyrovnať a navyše niekedy je to už tak preháňané že to tým ľuďom naozaj môže ubližovať...
A ostatne individua,co si to zasluzia
ale suhlasim trochu aj s tebou..
a prilis asi zijes bulvarom....