Vzhľadom na to, že najradšej píšem úvahy (aj keď to vzhľadom na môj ostrý jazyk nedopadne vždy najlepšie) tak asi to... alebo životopis... to by som klasicky poskladala moje sny a ono by z toho vznikol trhák aj na knihu Potom by som to pravdaže klasicky zabudla... ale to by ma bavilo tiež Takže nehlasujem, lebo sa neviem rozhodnúť
@11 úvaha je zložitá v tom (aj keď to nikto z nich neprizná) že ak sa im váš záver a myšlienka úvahy nepáči tak dostanete menej bodov, lebo sú to vrany choré. na mature som jediná zo školy písala úvahu, čo nás každý jeden profák odstrašoval, nakoniec som mala najlepší sloh zo školy.
Takisto som písal trojku, aj keď sa to zdala ľahká téma, trochu som sa potrápil a v drvivej väčšine si ju vybrali i ostatný, akurát pár si vybralo štvrtý sloh a pár druhý....
ja som myslel, že všetci trojku písali.. ale jak vidím, tak štyrka ešte lepšia bola. U nás na škole ale drvivá väčšina ľudí (aspoň čo viem) písala trojku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(ešte, že my sme mali v možnostiach rozprávanie)
takže neviem kde je ich pravda.
asi veľmi neveria mladým ľuďom.
Ale veľmi veľmi dlho som váhal nad tou 4.
Mám pocit, že som si vybral zle. Nevadí, čo už.