nemam jeden naj, viacero filmov ma zaujalo alebo su moje naj pre nejaku svoju specifickost. z tych poslednych je to birdman, zo starsich her, detachment... her sa mi dost pacil. predovsetkym vykreslenie lasky, uzkost z jej straty, idealizacia, majetnicky postoj voci druhemu a podobne.
Večný svit nepoškvrnenej mysle má pre mňa najzaujímavejšiu myšlienku a aj forma sa vydarila. Len o niečo menej ma z hľadiska myšlienky zaujalo Gone Girl.
Z pohľadu konca filmu ma najviac dostal Shawshank, Ben X, Brazil, Tí druhí a Šiesty zmysel.
Kráľom všetkých sci-fi je pre mňa 12 opíc. Spolu s Večným svitom mnou najviac krát videný film.
Najlepšia rozprávka - Toy Story 3.
Naj romantický - Amélia.
Naj akčný - Skrytá identita a Gladiátor.
Naj starý film - Chaplinov Diktátor.
Ďalšie skvelé filmy pre mňa: Inception, Shutter Island, Forrest Gump, Strach a hnus v Las Vegas, Mechanický pomaranč...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vyber si
only lovers left alive
veľa je takých, naposledy asi Mysterious Skin.
Z pohľadu konca filmu ma najviac dostal Shawshank, Ben X, Brazil, Tí druhí a Šiesty zmysel.
Kráľom všetkých sci-fi je pre mňa 12 opíc. Spolu s Večným svitom mnou najviac krát videný film.
Najlepšia rozprávka - Toy Story 3.
Naj romantický - Amélia.
Naj akčný - Skrytá identita a Gladiátor.
Naj starý film - Chaplinov Diktátor.
Ďalšie skvelé filmy pre mňa: Inception, Shutter Island, Forrest Gump, Strach a hnus v Las Vegas, Mechanický pomaranč...
No pekne si to tu vypísal , diky. Určite si niečo pozriem okrem romantických filmov asi