Ahojte, objednala som si z netu vansy a teraz som si az vsimla, ze boli v kategorii panske cislo mam 36 a su cervene tak by mohli posobit dámsky dufam, neviete nahodou ci to bude ok alebo to bude vidieť uplne?:-
ja som ešte pánske 36-ky nevidela...jedine chlapčenské...podla mna by to nemal byť problém...ak budú pôsobiť na teba veľmi mužne daj si tam farebné šnúrky
necháápem ako si našla pánske 36 vansy!! ja som chcela 38 a nemali tak som si musela iné kúpiť
pri vansoch je to úplne jedno, strihy sú rovnaké (až na pár výnimiek na ktorých ale vidíš či sú pánske alebo dámske) a veľkosť bude 36 podľa tabuľky ich veľkostí
len sa mi nechce veriť že si našla pánske 36 fakt, možno boli zaradené aj v pánskej aj v dámskej časti a sú to unisex, tak ako väčšina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pri vansoch je to úplne jedno, strihy sú rovnaké (až na pár výnimiek na ktorých ale vidíš či sú pánske alebo dámske) a veľkosť bude 36 podľa tabuľky ich veľkostí
len sa mi nechce veriť že si našla pánske 36 fakt, možno boli zaradené aj v pánskej aj v dámskej časti a sú to unisex, tak ako väčšina
ja mam 38 nohu a vansy mam vzdy 37.