ty brdo, to jaka hovadina, sa mi neda nezasmiat, ved ja som v 5 ani poriadne chodit nevedela, a to x namiesto ch to islo dost na nervy, suhlasim ze riadne sci - fi
Ludia, nerobte si z neho srandu, proste nam tu vyrasta dalsi Chuck Norris, mali by sme si ho vazit... A zapamatajte si- nikdy sa mu nepozerajte do oci!!!!
hej jasne vymyslene je to podla mna..sak tam ma aj napisae ze mal 5 rokov a mal ist na tie majstrovstvaa ze ho trener vypytal n amesiec zo skoly...ved ok ale ZO SKOLY?sak mal 5 cize nebol est eani prvak ..jedine ze by bol aj nadany na ucenie a preskocil by skolku a do skoly by chodil uz ako 4-rocny
jooj dakujem mu za pekne pobavenie pri citani jeho blogu
Ja som ako 4ročná stala majsterkou sveta v kulturistike a čo ,,mozno si myslite ze si vymyslam no je to tak a kto chce uveri mi kto nie tak nech neveri.,, stačí ti??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
poulicne bitky v 5 rokoch .. take ako vo filmoch hahaha
jooj dakujem mu za pekne pobavenie pri citani jeho blogu
a to ze "ak neverite..."
trosku mu nesedia roky chlapcovi
aa jo, v piatich rokoch na mesiac zo skoly.. mozno sa vtedy ucli CH.. no kraivny :p
jo, v trinastich moze mat clovek zapis na policii? teaz bez satiry, nie je clovek trestne stihatelny az od 14tich?
v 3 rokoch ho kamosi naucili bit sa
v 4 rokoch hadzal s okna sacky s vodou.....do vecera s kamosmi vonku ktori mali 22-25
matka hoci bola vraj bohata sla pracovat do statnej spravy
v 6 rokoch bola na MS v kitboxe a potom sile na MS Europy
v 8 rokoch poulicne bitky.....
v 10 rokoch chlastal,fajcil.....
v 10 sa vedel "kurvit"
v 13 zapis na policii...chlapec si neuvedomil ze od nas je este pod zakonom a az v 15 moze mat zapis na policii
chlapec si neuvedomuje ake hovadiny pise.....