mňa nikde nezoberú, lebo prepadávam z matiky, zo seminárov z matiky ... a keby boli známkované .. tak aj z cvičení z matiky :´(
a inak som chcela ísť ....najlepšie by bolo do KE na filozofiu alebo psychológiu... ale ešte som ani nepozerala, kde sú aké školy ... ja šetko na poslednú chvíľu :/
žiadam všetky pekné metalistky (aj tie, čo sú pekné, len si to o sebe nemyslia), aby prišli na UPJŠ do Košíc na Lekársku fakultu.. ďakujem za pochopenie
ešte ťažko hovoriť.. zatiaľ som mala 4 nápady : Farmácia alebo Zdravotnícke pomôcky v BA, biotechnológia a technológia potravín na STU v BA, alebo na SPU v NR bezpečnosť a kontrola potravín... ale kam sa budem nakoniec hlásiť a kam ma aj zoberú je otázne čas ukáže
@mkamka tak ja neviem. Moja reakcia je taka hlavne preto že na tu školu chodia už fakt kapacity (a kapacity tam matiku aj učia). Napríklad z tv relácie fenomén boli vysokoškoláci najmä odtial Ale ťažko povedať či je naozaj tak extrémne ťažká tá škola ako sa hovorí Ja som napríklad išiel na STU strojnícku a neni to až také hrozné aj volný čas je a aj všetko
@weeninka Su tu lahke predmety, stredne tazke predmety a potom predmety na ktore sa musis dost nadriet aby si ich dala, co zavysi hlavne od vyucujuceho. No a...uplatnenie je slabe. Velmi slabe, ta skola ma potencial mozno o 20 rokov, teraz este urcite nie napriklad viem ze spravne pravo tu mame narocnejsie ako na pravnickej, ustavne pravo tiez...a pritom z pravnickej fakulty uz ked sa zamestnas mas fajny plat, kdezto tu nesiel ani okolo Je to taka skola, ze ak si inteligentna urobis ju lahko, aj celkom zaujimave veci sa tu ucia, dozivota a tak...no len, titul sa da ziskat aj na menej narocnych skolach
@weeninka a ked mas nejakych znamych v statnej sprave tak v pohode ked ti daju fleka Ja by som nasu skolu nazval ako rozsirene gymnazium, tu mas z kazdeho trochu
@mkamka viem že z mojej triedy tam išli 2 ludia. Spolužiačka ktorej to ide (ale nej sa chce nonstop biflovat) a spoluziak co uz s tou skolou koncí. Ale ked tak premýšlam, ked to ide tej spoluziacke tá škola, tak to nemoze byt az také hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a inak som chcela ísť ....najlepšie by bolo do KE na filozofiu alebo psychológiu... ale ešte som ani nepozerala, kde sú aké školy ... ja šetko na poslednú chvíľu :/
UKF - FF- riadenie kultúry a turizmu
UCM - FMK - umelecká komunikácia,marketingová komunikácia
Ekonomická univerzita Bratislava - Fakulta podnikového manažmentu - Manažment, alebo informačný manažment
Masarykova univerzita Brno - Ekonomicko-správní fakulta - Ekonomika a management
Prípadne FEI alebo FIIT...
Ešte ale niesom úplne rozhodnutý kam dám prihlášky...
UK Bratislava
UKF Nitra
Aaaa neviete niekto, prečo (ak som to správne pochopila) sa v Trnave neučí História ???
@koprdil ja chodim na FHI, sa tam mozno o rok uvidime
KE- UPJŠ - detto
Prešovská univerzita- tiež masmediálna ...
Palackého univerzita, Olomouc - všeobecné lekárstvo
Masarykova univerzita - prírodovedecká F - chémia = poistka
Sedí v parku matfyzáčka a matfyzák. Zrazu sa matfyzák nahne a opýta sa:"myslíš na to isté čo ja?"
Áno
A koľko ti to vyšlo?
2. Masarykova univerzita, lekárska fakulta - poistka
3. Prirodovedecka - bio-chemia - poistka
4. STU FCHPT - poistka
nechceš skúsiť farmaciu aj v čechách??