dat si wlasy na černo zeleno a prepichnut wiac krat ucho...a weem ze ona to neznasa tak hmmmm musi sa zmierit...potom dem stanuwat do lesa sama s kamosku stanuwat...waaaaa prwi raz ziwote stanuwat dem kamoske do krtisa na prazky de je haluz lebo ona nefi plawat a ma 16 a sa jej budem smaat no proste leto in lowe smiley: :
heeej, aj ja sa teším. ale aby som si poriadne užila, potrebujem poriadnu dávku peňazí... kto mi dá brigádu? v trnave... halooo, tu som
milé sympatické pracovité a inteligentné dievča hľadá dobre platenú a nenáročnú brigádu najlepšie niekde v klimatizovaných priestoroch... ale nie, zoberiem čokoľvek
12. a trnava vôbec nie je najlepšia, trnava smrdí a p*ča tam je. trápny relax a prepchané cesty. milión lidlov a všade samé smeti... čo je na trnave preboha najlepšie?
a ináááč juchúúúúúú letooooooooo...stanovačka mi pripomína že trnafský(teda Špačinský)hasiči idú vyhrať prvéé miestoo na slovesku nanana nananana eee trnava!!nananaa nananana eee trnava!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
NEZNASAM HORUCAVY!
Radsej nech je zima.
dem sprawit mame prekwapko..
dat si wlasy na černo zeleno a prepichnut wiac krat ucho...a weem ze ona to neznasa tak hmmmm musi sa zmierit...potom dem stanuwat do lesa sama s kamosku stanuwat...waaaaa prwi raz ziwote stanuwat dem kamoske do krtisa na prazky de je haluz lebo ona nefi plawat a ma 16 a sa jej budem smaat no proste leto in lowe smiley: :
tam som aj ja chodieval...
milé sympatické pracovité a inteligentné dievča hľadá dobre platenú a nenáročnú brigádu najlepšie niekde v klimatizovaných priestoroch... ale nie, zoberiem čokoľvek