Zdravím, zaujímalo by ma čo si myslíte o učitelovi s tetovaním. Lepšie povedané, ide len o tetovanie cca 4,5x2 cm, na jednej strane zápästia. Z veľkej časti by sa to dalo skryť napr. hodinkami. Myslíte, že je to stále posudzované ako nevhodné? Alebo že by
nič. maximálne tak "cool", pokiaľ je dobré, a sčasti už aj za to že sa na to dal napriek tomu koľko hlúpych predsudkov o tom ešte stále všade poletuje.
ja posudzujem ucitela podla jeho vedomosti a schopnosti zaujat ziaka a odovzdat mu tie vedomosti, cize mi je to sum a fuk, mozno praveze ak sa ocitne na nejakej strednej tak to bude este plusovy bod, ze sa tak priblizi tym ziakom.
to ako z pozície koho? žiakov? myslím, že tým je to skôr sympatické?
z pozície školy ako zamestnávateľa (riaditeľa alebo kto prijíma do zamestnania) - záleží od jeho osobnosti - čo chceš počuť? áno stále je dosť ľudí, čo keď vidí pearsing alebo tetovanie uteká druhým smerom ale našťastie je takých stále menej.
ak aj učiteľ nezíska prácu kvôli tomu, že sa zamestnávateľovi nepozdáva tetovanie, nikto mu to nikdy takto oficiálne nepovie - vždy to bude bla bla iný lepší kandidát bla bla.
inač najlepší lektor angliny čo som zažila mal potetované celé ruky
je to debilné uvažovanie ak niekto nevezme človeka len kvôli tetovaniu alebo "nevhodnému" odevu do práce. Ľudia zdebilneli na toľko, že uprednostňujú krásu, ktorá je pominuteľná pred vedomosťami, ktoré sú potrebné.
Poznám pár takto uvažujúcich ľudí a nenachádzam s nimi spoločnú reč. Je to ako tvrdiť, že ak niekto počúva vážnu hudbu nemôže vedieť dobre šoférovať auto. Až tak absurdne to musím napísať.
Áno, postoj mladých bude v tomto smere určite benevolentný. Ale neklamme si. Sme na SVK a tu je to ešte stále pri prijatí do zamestnania častokrát niečo ako lepra.
no ako tak sledujem svojich spolužiakov na VŠ, ktorí všetci študujú učiteľské kombinácie, tak každá pipenka má nejaký veľkolepý nápis na ruke, nohe, hrudi, bárskde. tým som chcela povedať, že sa to bude musieť dostať do bodu, kedy budú tetovania brané ako súčasť vizáže, pretože tetovanie ma teraz už každý, kto dokáže našetriť 50€ a neprepiť ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
z pozície školy ako zamestnávateľa (riaditeľa alebo kto prijíma do zamestnania) - záleží od jeho osobnosti - čo chceš počuť? áno stále je dosť ľudí, čo keď vidí pearsing alebo tetovanie uteká druhým smerom ale našťastie je takých stále menej.
ak aj učiteľ nezíska prácu kvôli tomu, že sa zamestnávateľovi nepozdáva tetovanie, nikto mu to nikdy takto oficiálne nepovie - vždy to bude bla bla iný lepší kandidát bla bla.
inač najlepší lektor angliny čo som zažila mal potetované celé ruky
Poznám pár takto uvažujúcich ľudí a nenachádzam s nimi spoločnú reč. Je to ako tvrdiť, že ak niekto počúva vážnu hudbu nemôže vedieť dobre šoférovať auto. Až tak absurdne to musím napísať.
Je to vysokoškolský vzdelaný profesor právnickej fakulty
v Česku a rovnako bol kandidát na prezidenta.
@6 ...pearsing?
nech si tetovanie kľudne má aj pán farár.
ja to skôr beriem ako +