Ahojte, mate s tym niekto skusenost? A aku? Ja som si vcera dala, a je to fajn, len som zvedava, ci mi to vydrzi tych slubovanych 14 dni... a docitala som sa samozrejme aj o roznych alergickych reakciach, ale myslim, ze je to u kazdeho individualne... Je
Zatial mi to nebledne, ale vsimla som si, ze je to na niektorych miestach trochu ako rozmazane, vyzera to, akoby som to len volakou ciernou fixou tam mala nakreslene ale tak zatial ako pozeram, odozvy nie su zle, nemam sa bat umrtia na to tym padom
v prvom rade by som spochybnila, či to bola skutočne henna a ak, tak čistá henna
pretože u tej je postup taký, že sa pleť odmastí, pokreslí, prekryje motív a nechá pôsobiť niekoľko veľa hodín, pričom sa to tuším ešte priebežne vlhčí alebo niečo také.
ak to netrvalo niekoľko veľa hodín, tak si tam mala primiešané ktovie čo a dúfaj, že na to nemáš alergiu
koľko to vydrží neviem, sama som neskúšala (teda, raz som pri farbení vlasov načmárala smajlíka na predlaktie, ale ako som to nemala zakryté ani nič, tak výsledok bolo len rozmazané svetložlté niečo, čo vydržalo tak dva dni
tetovanie nie je docasna zalezitost, prave preto ma svoje caro. kto na to nema "gule", tak holt smola vratane mna taketo "napodobeniny" sa mi nepacia, mozno len naozaj vramci recesie a letnej chlastacky...a vacsinou to vydrzi naozaj tak 3 dni
Tak, aby som upresnila pre ostatnych, neslo mi o napodobeninu normalneho tattoo ani nic podobne takze ci mam, alebo nemam na to gule laskavo nesudte ja som chcela len postrehy ostatnych, ktori to mali, a nie mudre reci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
...lacne heny len pre "ženy" ....
pretože u tej je postup taký, že sa pleť odmastí, pokreslí, prekryje motív a nechá pôsobiť niekoľko veľa hodín, pričom sa to tuším ešte priebežne vlhčí alebo niečo také.
ak to netrvalo niekoľko veľa hodín, tak si tam mala primiešané ktovie čo a dúfaj, že na to nemáš alergiu
koľko to vydrží neviem, sama som neskúšala (teda, raz som pri farbení vlasov načmárala smajlíka na predlaktie, ale ako som to nemala zakryté ani nič, tak výsledok bolo len rozmazané svetložlté niečo, čo vydržalo tak dva dni