preco si coraz viac dievcat nici telo tetovanim? inak sa to nazvat ani neda. mam pochopenie pre ludi, ktori sa rozhodnu zvecnit si na tele nejake meno, datum, motto. este aj vlastnorucne navrhnuty motiv. ale nechapem vsetkym tym ohyzdnym modro-zelenym orn
mne sa tetovanie na dievčatách nepáči vôbec a žiadne. Na chalanoch veľmi málokedy. Neviem si predstaviť že by som mal tetovanie a prestalo by sa mi páčiť
mne sa páči, mám aj ja jedno a plánujem ďalšie ak sa o tetovanie staráš tak ako by sa malo tak ti z neho nevznikne modro-zelena kerka... ja mam moje už 4 roky a stále je pekné čierne
@momoglamorous to je pravda, ale ja som sa s naozaj peknou udrziavanou kerkou este nestretla. iba na obrazku. tetovie moze byt aj pekne, ale nechapem preco si vacsina bab vybera take nestastne motivy a takych zlych taterov.
@vlcica1989 to je super, ze sa o to tak dobre staras. a asi si si aj vybrala dobre miesto a dobre studio.
mne sa to brutalne paci, preco stale ludia riesia ostatnych, toto sa mi nepaci..tak ked niekto chce mat taku kerku, tak si ju da a to uz tvoj problem nieje, nemusis ju mat ty, tebe tiez nikto nehovori co si mas dat a co nie myslim ze je to kazdeho osobna vec, mne sa kerky pacia.. konec.. bodka..
prečo prečo? a nie je ti to jedno ? je to ich vec , ich telo, ich budúcnosť. a popravde neviem o akých modro zelených ornamentoch tu vravíš. ja som doteraz nevidela dievča čo by malo natetované nejakú hovadinu na sebe , a keď motív bol farebný tak to vyzeralo ešte lepšie. stačí si dobre premyslieť čo chce človek, čo to pre neho znamená, nájsť skvelého tatéra a zaručene to nebude vyzerať zle.
absolutne sa mi nepacia farebne tetovania, o to horsie ak su to nejake ornamenty, motivy, lebky, proste take tie trapnosti z katalogov len aby nieco mal dotycny vytetovane.
pre mna tetovanie musi znamenat nieco vyslovene osobne - zviazane s mojim zivotom. u mna to bude urcite nejaky text, a ak prekonam toto zivotne obdobie ktore u mna nastalo, uz aj viac-menej viem co to bude.
Ak bol úmysel @14 , bola asi nesprávne formulovaná otázka, pretože sa mi zdá, že chalanov sa tu vyjadruje pomerne málo a akurát sa rozdráždila tetovanie-obľubujúca skupina.
@flussica ved to ma aj napis tetovanie na dievcatach. tak neviem, ako vystiznejsie by som to napisala nechcela som nikoho nahnevat, lebo predpokladam, ze milovnici tetovania maju tiez radi urcitu uroven a nie "home-made" kerky od kamarata z brany.
@cicatrix - vyhladaj si na FB - Ondrash tattoo. Som zvedava co povies na tamtie tetovania, to je uplne iny level nez na co sme zvyknuti. Ten chlapik sa stava v tetovacej komunite celkom velkym pojmom.
ja som fanúšik tetovania a myslím si, že je každého osobná vec, čo si dá kto na telo.
ALE mne sa veľmi veľké tetovania nepáčia, ani tie rukávy na ženách a mužoch, gýče ako kostry a motýliky a tie také ornamenty na kríže nad zadok ovšem mám rada malé motívy, decentné veci.
ale zasa, napr. toto je podľa mňa neskutočne nádherné:
a ešte že ja som človek, ktorý si dobre premyslí, čo si dá permanetne nakresliť na telo a kde si to dá, nie som typ, čo vojde do salóna, vyberie si z katalógu dajakého gýčového tigra a nacapí si ho na pažu
vo všeobecnosti sa mi tetovanie páči... ale napr. absolútne nepodporujem takých ľudí, čo si chcú dať tetovanie len preto, aby nejaké mali... myslím, že také niečo by malo mať pre človeka hlbší význam
ja som kedysi tetovanie veľmi veľmi chcela. potom som si to začínala rozmýšľať. ale stále by som nejaké také jednoduché na správnom mieste chcela. možno si to znova rozmyslím. pokiaľ si nebudem 100% istá, že ho chcem a budem ho mať, tak si ho rozhodne nedám. to je ako s piercom. tiež som ho kedysi chcela, a teraz by som si ho už proste nedala. možno na 50%
pár ludom tu unikla pointa tetovania, vrátane zakladatelky.. nemá sa pacit tebe, ale osobe ktora ho má a do toho nás myslím si nič nie je. jej telo, jej tetovanie, jej zivot, jej problemy..hauk
ja by som si napriklad tetovanie nedal nikdy, ale na ostatnych sa mi to relativne paci, v zavislosti na motive/zrucnosti tatera
ak je to nejaka fakt luxusna zalezitost, kde vidno ze dany tater je umelec a dokaze to "namalovat" uplne bozsky a precitit to, tak toto sa mi samozrejme paci
ale ak su to tie gycove dristy, rozne latinske citaty a pseudomotivacne bludy, tak to uz radsej tetovacku z pedra
@cicatrix to by mala byť samozrejmosť kvalitné štúdio. Nejde iba o zhovadenie tela ale hlavne o zdravie... a ako tu niekto spomínal ide hlavne o to aby sa tetovanie páčilo osobe ktorá ho má a nie niekomu inému
ja som si nakreslila svoje a dávam si v septembri, lebo proste chcem, aj keď ma odhovára každý má sa to páčiť tomu človeku, čo si to dáva, nie ľuďom, ktorých stretne na ulici.
mne osobne sa tetovanie páči, ale výlučne na iných ľuďoch.. ja tetovanie nechcem, netúžim po tom, nepotrebujem to. ak sa mi páči nejaký obrázok/ motto/ životná teória, nepotrebujem to nosiť nalepené na čele aby to každý vedel. toť vsio-
Mne sa tetovanie páči, možno by som si aj nejaké dala, ale nie je zatiaľ môj sen či cieľ. Ale ja naopak NEMÁM pochopenie, keď si dá niekto vytetovať meno. Hocikoho meno, aj tak to po čase (väčšinou) oľutuje. Ale všetko je to individuálne. Ak by som si dala tetovanie, tak by som si asi sama navrhla motív, nech ho nemá tisíc ďalších ľudí Myslím si, že je to každého osobná vec, tak ako piercing, dredy či umelé nechty.
Inak, ono si aj treba dávať pozor na to, kedy si to dáte. Kamarátka si dala krásneho anjela na chrbát, avšak nerátala s tým, že ešte porastie a teraz má na chrbáte jednu rozmazanú čmuhu.
Jedna moja spolužiačka si nedávno dala vytetovať nejaký citát/motto na ľavú stranu (ako je srdce) tuším pod prsník a potom to ukazovala ešte aj profesorke. Síce ten citát/motto súviselo so srdcom (niečo typu "Každým úderom srdca..."-ďalej neviem) ale podľa mňa je to nezmyselné miesto pre tetovanie.
Moja mama má tetovanie na pravej ruke na ramene (resp. okolo ramena). Nedávno si ho dala vylepšiť, predtým to bol tzv. ostatný drôt.
Mne osobne sa tetovania nepáčia, či už čierne alebo farebné, čiže žiadne neplánujem.
@teriq kedze moj koment by bol minimalne na A4, tak sa radsej zdrzim. plus pride mi zbytocne ho pisat do prave tejto diskusie. ale zasmiala som sa, to je hlavne!
Prečo by im to malo byť trápne nebudú prvý ani posledný ľudia na tom kúpalisku a myslím že vtedy im to bude už jedno.Je to každého vec vec vkusu či názoru a hlavne je to ich doživotné rozhodnutie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
mne sa potetovani ludia pacia ovela viac ako nepotetovani a nemyslim tym styl cigana z basy
Robia to podla mna preto lebo nezdielaju tvoj nazor a paci sa im to.
Ja zas nechapem ako si niekto moze vytetovat nejake meno / text , cele zle.
Mne sa MIERNE potetovane baby pacia
@vlcica1989 to je super, ze sa o to tak dobre staras. a asi si si aj vybrala dobre miesto a dobre studio.
pre mna tetovanie musi znamenat nieco vyslovene osobne - zviazane s mojim zivotom. u mna to bude urcite nejaky text, a ak prekonam toto zivotne obdobie ktore u mna nastalo, uz aj viac-menej viem co to bude.
a tymto
ja vacsinou stretavam tu druhu verziu
ALE mne sa veľmi veľké tetovania nepáčia, ani tie rukávy na ženách a mužoch, gýče ako kostry a motýliky a tie také ornamenty na kríže nad zadok ovšem mám rada malé motívy, decentné veci.
ale zasa, napr. toto je podľa mňa neskutočne nádherné:
ale riadim sa heslom: zakladnym pravom kazdeho je dojebat si zivot podla svojej lubovole
Niektoré sú pekné ale väčšina nie.
ak je to nejaka fakt luxusna zalezitost, kde vidno ze dany tater je umelec a dokaze to "namalovat" uplne bozsky a precitit to, tak toto sa mi samozrejme paci
ale ak su to tie gycove dristy, rozne latinske citaty a pseudomotivacne bludy, tak to uz radsej tetovacku z pedra
tym prvym mam na ume nieco taketo:
Moja mama má tetovanie na pravej ruke na ramene (resp. okolo ramena). Nedávno si ho dala vylepšiť, predtým to bol tzv. ostatný drôt.
Mne osobne sa tetovania nepáčia, či už čierne alebo farebné, čiže žiadne neplánujem.