Zdravím, chcem sa opýtať, už niečo vyše roka rozmýšľam nad tetovaním, buď členku alebo zápästia. Mala by to byť čierna malinká čajka s dátumom narodenia a dátumom úmrtia môjho deda ako počesť. K mojej otázke, čo si myslíne na to, že by 16/17 dievča -už- m
neviem... čo poznám rovesníkov s tetovaním tak väčšinou sú to patetické sračky, čínske znaky, hviezdičky etc., čiže pri 95% ľudí pod 18 sa mi to nepáči.... a mnohí, čo mi vraveli, by si to teraz nedali....
Máte pravdu, plne s vami súhlasím, ale Dedo pre mňa znamenal môj život, pretože ma držal pri futbale, po dedovej smrti m ivšetko zatrhli a teraz doslova ma nič nebaví...prost ežiadne záľuby...nič ma tak nebaví ako futbal..a preto by som chcela pamiatku naň...viete..také niečo a čajka je to preto, lebo som priezviskom čajková, takže niečo také..čo mi ostane na dlho, ďakujem
@decass keď sa vydáš, priezvisko si necháš??? a dátum úmrtia preto, aby ti pripomínal do konca života jeho smrť a všetko negatívne spojené s ňou??? ježiš, keď si ho chceš nejako uctiť tak svojimi činmi a nie tým že sa pokreslíš hovadinami...... ale rob ako chceš, ak si teraz presvedčená že je to to, čo chceš mať celý život na tele tak je to len tvoja vec, ktorú môžeš neskôr oľutovať alebo byť na to hrdá len a len ty.
@klaudiqaaa má to pre mňa zmysel, mysli si čo chceš otom, ale má to zmysel...doba pokročila tetovania sa dávajú odstrániť hociako, a často bez toho aby to bolo vidno, ale ide oto, ako sa ľudia nato budú dívať..či budem za rozmaznané decko...
@lowinqa ako ak chceš od 18 tak im to síce nie je jedno, ale veľmi ti do toho hovoriť nemôžu, jamám býhodu super vzťahu s mamčou, takže v tom nie je problém
Je jedno koľko máš rokov, či 10 alebo 55.. vždy ide len o to, že si to musíš poriadne zvážiť.
U mňa to fungovalo tak, že som si vždy niečo vybral a odložil si to. Potom si to pozrel o pol roka a keď sa mi to páčilo tak som si to dal. No žial bohu, mám iba jedno tetovanie a mám 22, prvé som chcel asi v 17-nástich. No idem si dať druhé
@etelnair možno podobna tomu mladému či mladej čo si chcela dať vytetovať datum narodenia frajera/ky, ale uz si to dala a kto by bol povedal ze za dva tyzdne ostal/a sam/a aj s kktnym tetovanim
ja som ohľadom tejto veci v pohode s rodičmi, nosím i tunely atd, to nič..mnelen šlo oto, či to nie je jlen také, prsote teraz to chcem a potom nie...niesom taká až moc..ale toto mi lieta v hlave už dosť dlho...
@depropex takých expertov poznám jedného čo si na chrbát dal vyetovať meno lásky, teraz to má premaľované nahrubo "fuck" a druhý si už štvrtýkrát prekresľuje ruky lebo furt tam má iné meno kokotko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
myslim, ze pokial mas tatera po znamosti, tak je to jedno, je to tvoje telo, ak to niekto bude lutovat, tak ty
@lowinqa ako ak chceš od 18 tak im to síce nie je jedno, ale veľmi ti do toho hovoriť nemôžu, jamám býhodu super vzťahu s mamčou, takže v tom nie je problém
U mňa to fungovalo tak, že som si vždy niečo vybral a odložil si to. Potom si to pozrel o pol roka a keď sa mi to páčilo tak som si to dal. No žial bohu, mám iba jedno tetovanie a mám 22, prvé som chcel asi v 17-nástich. No idem si dať druhé
btw ďakujem všetkým za odpovede