Symbolizuje pravidlo,cestu a zaroven je v nom varovanie.
Dalsie bude niekedy v rozmedzi od dnes do konca januara.
Postoj chlape ked mas 15 netetuj sa.Pockaj si az budes mat 18 a podpises si papier v studiu sam.Je to dost navikove.A radcej daj profesionalovi 150eur ako nejakemu zaciatocnikovi ktoreho nepoznas.
obe majú pre mňa význam, inak by som si ich nedala
chcem ešte ďalšie a v celej svojej ére, odkedy sa zaujímam o tetovania, tak mám v pláne jedno,kt nemá pre mňa nijaký osobitný význam a je to čisto len o tom, že je to krásne a mega to chcem, ale nakoľko to nemá pre mňa skrytejší význam (pokiaľ ho neobjavím), tak premýšľam, či áno al nie.
btw, keby mám prachy, tak mám určite už tých tetovaní viac!
@blackd1 ale keď máš prachy, môžeš ísť k hocijakému umelcovi predsa ktorý ti môže vyrúbať sumu a bude ti to jedno, lebo to je vášeň a budeš na to jednoducho mať
Nikde netvrdím, že práve teraz hneď úplne najviac chcem tetovanie, a ani v najbližších rokoch (možno počas štúdia na univerzite, čo je ďaleko), len mi prišla rozumom taká myšlienka, tak som sa spýtal
A k tým tatérom netreba komentár, jasné, že keď už, tak profíka, na cenu sa moc nehľadí pri takejto veci (z môjho pohľadu).
@teriq No ja si tatera vyberam prestizny umelci su sice drachsi ale zase to stoji zato.Vedia to dotiahnut na uplne iny level a zaroven ten zazitok je odost lepsi.
@blackd1 však samozrejme ale na to treba aj prachy keď ich nemáš, tak proste ti to ten umelec zadarmo neurobí al za menej prachov len preto, že ty chceš mrte tetovanie, ale nemáš naň
@blackd1 teraz hovoríš asi o svojej finančnej situácii. každý má nejaké peniaze, ale nie každý by si mohol z toho dovoliť odložiť takú čiastku, aby sa po nie príliš dlhej dobe dala využiť. teda, pokiaľ nesedíš len doma, tj že nikam nejdeš na kávu, prípadne cez víkend von s priateľmi (čo neznamená teraz že sa ožerieš a minieš všetko z peňaženky )
každopádne, ja si radšej počkám, keď budem môcť zas robiť naplno, zarobím si a potom si pôjdem dať k overeným ďalšie
pre mňa osobne to symbolizuje niečo, čo som zažila a naveky to bude mojou súčasťou, čiže taká pripomienka, že to nikdy nebude také ako kedysi a akceptovala som to tak v skratke
Mam svoju retardovanu antidepresivni rybicku, ma pre mna vyznam a dala som si preto, aby som nadobro uzavrela jednu dlhu zivotnu etapu. Proste ako spomienku na to vsetko. A velmi svoju rybisku lubim!
nemám zatiaľ, ale budem, biele písmená na zápästí z boku, ktoré sú skratkou pre moju vlastnú filozofiu, na ktorú som prišla ešte keď som bola decko dvanásťročné, a bez ktorej by som asi pubertu nerozdýchala .. len dizajn ešte domyslieť musím a keš zohnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Symbolizuje pravidlo,cestu a zaroven je v nom varovanie.
Dalsie bude niekedy v rozmedzi od dnes do konca januara.
Postoj chlape ked mas 15 netetuj sa.Pockaj si az budes mat 18 a podpises si papier v studiu sam.Je to dost navikove.A radcej daj profesionalovi 150eur ako nejakemu zaciatocnikovi ktoreho nepoznas.
obe majú pre mňa význam, inak by som si ich nedala
chcem ešte ďalšie a v celej svojej ére, odkedy sa zaujímam o tetovania, tak mám v pláne jedno,kt nemá pre mňa nijaký osobitný význam a je to čisto len o tom, že je to krásne a mega to chcem, ale nakoľko to nemá pre mňa skrytejší význam (pokiaľ ho neobjavím), tak premýšľam, či áno al nie.
btw, keby mám prachy, tak mám určite už tých tetovaní viac!
ked som bol mladsi chcel som nieco, ale uz som z toho vyrastol
Nikde netvrdím, že práve teraz hneď úplne najviac chcem tetovanie, a ani v najbližších rokoch (možno počas štúdia na univerzite, čo je ďaleko), len mi prišla rozumom taká myšlienka, tak som sa spýtal
A k tým tatérom netreba komentár, jasné, že keď už, tak profíka, na cenu sa moc nehľadí pri takejto veci (z môjho pohľadu).
každopádne, ja si radšej počkám, keď budem môcť zas robiť naplno, zarobím si a potom si pôjdem dať k overeným ďalšie
význam sa dá nájsť u Edgara A. Poea
pre mňa osobne to symbolizuje niečo, čo som zažila a naveky to bude mojou súčasťou, čiže taká pripomienka, že to nikdy nebude také ako kedysi a akceptovala som to tak v skratke
a tiež to nie je posledné tetovanie
a ano je to navykove tak si chlapce pockaj az budes starsi a rozumnejsi..
A určite pôjdu ďalšie, lebo to sa proste inak nedá
Plánujem aj ďalšie
Ale tak zatiaľ ostanem pri tom jednom, už len počkať na výplatu a dokončiť si ho
a ako tu zaznelo, keby som mala viacej peňazí, tak ich mám oveľa viac