Texaský masaker motorovou pílou patrí medzi moje najobľúbenejšie horory. Tiež mi poriadne zovrelo žalúdok a asi aj konečník, keď som sa dozvedela tú kvázi správu a súvis so skutočnosťou, ale vraj to nemá s realitou nič spoločné...
Thomas Hewitt v skutočnosti neexistoval. Film je vraj natočený podľa skutočných udalostí, aspoň to sa nám snaží režisér vtíknuť do hlavy hneď na začiatku. Pravda je, že film je len mierne inšpirovaný skutočnosťou. Edward Thedor Gein je meno toho típka podľa ktorého vznikajú filmy.
podla mna to bol naozaj perfektny film...a tjez ste mi pokazili iluzie som chcela verit ze to bolo podla skutocnej udalosti...ale vsimla som si tam dost chyb v natacani...ale fakt dobry film...to b som mohla vidiet aj sto krat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A viem,o com hovorim
fuha ked je to podla skutocnej udalosti je to sila..ale nevidel som to...
Mam vam to aj prelozit ?
» www.filmklub.sk/f/forums.php?th...
» www.geocities.com/sunsetstrip/pal...
nemali ste napisat ze to neni setko pravda
ja by som radsej cely cas veril ze to tak je
boha ale preco ptm ti kkti na konci filmu povedali, ze to setko tak bolo....uplne hajzli
omg, sak to len vidim a je jasne, ze to neni podla skutocnosti
je to len finta na ludi
preco myslite, ze blair witch zozal taky uspech?
bola tam taká scéna, že tam niekto mal tuším odťatú končatinu a to monštrum mu do nej nasypalo soľ a tuším ho zavesilo na nejaký hák?
najskor som si na nete nasla,ze to nie je podla skutocnej udalosti,ale podla toho Eda...
To pekny horor je podla mna MUZEUM VOSKOVYCH FIGURIN...to je po pici...to sa mi fakt pacilo...ake poznate este cool horory alebo thrillery???