Tí ktorí ho praktizujete vedeli by ste mi poradiť aký typ rukavíc by bol pre mňa najvhodnejší, poradiť prípadne objasniť jednotlivé typy.Mám dosť malú ruku/dlaň tak tak čo sa týka aj tohto nejaké parametre. Vrela vdaka
Jasne
1. Kozene
2. Idealne 16 oz
3. Vacsina rukavic ti bude velka tak si chod pokojne aj pokusat rukavice no pripadna volnost sa napravuje este bandazami.
@nemamcas písal som z mobilu, nevšimol som si že je to baba. V tom prípade by stačili aj 14ky ale nižšie by som nešišl. Čím ťažšie rukavice, tým lepšie pre ňu.
A neviem načo radíš koženkové. Tie sa popraskajú a potom sú použiteľné akurát tak na mech.
ja som povedala, že koženka BOHATE STAČÍ, nie že je lepšia ako koža - keď necvičí ešte tak to je zbytočne veľká investícia do koženných podľa mňa, keďže väčšinou sú celkom drahé a drahšie ako koženka... ale mimochodom, ja mám svoje koženkové cez 2 roky a nič im nie je
@v3nty ni a u nas zasa vzdy trener hovoril ze 14ky minimalne. A zdovodnival to jednak tym ze je to jednoducho bezpecnejsie a jednak ked niekto pojde na sutaz a da na seba 10oz tak mu budu ruky lietat bo si ich bude citit ako pierko. A dava to logiku.
@semhamforas to mas pravdu s tymi sutazami ale ešte som nevidela dievča trénovať s ťažšími ako 10 resp. 12 a aj chalani u nás bežne mávali 10tky a ich výsledky to nijak neovplyvnilo si myslím.
jedine čo som sa stretla tak deti na súťaži mali predpísané 14oz
@v3nty s tymi zavaziami sa to robi vselikde, ale nie na samotnych sapringoch. Ale ono je to asi o preferenciach, kazdy ma iny sposob treningu.
Ja som toho nazoru ze ak sa niekto kryje technicky spravne, tak uz na velkosti tej rukavice az tak nezalezi a aj zak bude mat dobry kryt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
1. Kozene
2. Idealne 16 oz
3. Vacsina rukavic ti bude velka tak si chod pokojne aj pokusat rukavice no pripadna volnost sa napravuje este bandazami.
a nie sú 16oz príliš ťažké, minimálne pre babu, ktorá evidentne len začína?
@sibell810 mali by byť aj veľkosťami označené (S, M, ...) a podľa mňa bohate stačí aj koženka.
A neviem načo radíš koženkové. Tie sa popraskajú a potom sú použiteľné akurát tak na mech.
ja som povedala, že koženka BOHATE STAČÍ, nie že je lepšia ako koža - keď necvičí ešte tak to je zbytočne veľká investícia do koženných podľa mňa, keďže väčšinou sú celkom drahé a drahšie ako koženka... ale mimochodom, ja mám svoje koženkové cez 2 roky a nič im nie je
10-12 oz používajú u nás normálny civilisti... Teda ja to moc porovnat neviem kedže sparujeme z klasickými zapasníckymi MMA rukavicami...
@nemamcas tiež si myslím že 10 neublíži, aj keby však sa nehrajú napiesku...
jedine čo som sa stretla tak deti na súťaži mali predpísané 14oz
BTW trener nezabudol jedno že zo 14OZ sa kryje jednoduchsie ako s 10-12OZ Aj to dáva logiku ...
14oz si len nalepím na čelo a ahoj
Ale ako komu čo sa páči preferuje budiš.. ja som to nemal na rukách 4 roky hádam
* v 14OZ som poreboval bandáže a v 12oz nie... neviem prečo, možno mi len lepsie padly na ruku
Nenavidel som ich hnusné červené 14oz..
Ja som toho nazoru ze ak sa niekto kryje technicky spravne, tak uz na velkosti tej rukavice az tak nezalezi a aj zak bude mat dobry kryt.