cavte všetci, neviete mi poradiť nejaká dobrú knihu na prázdniny, niečo najlepšie čo ste čítali, preferujem romantiku než nejaké detektívky ale niečo iné, a ešte mám rada knihy podľa skutočných udalostí, no to nemusí byť. Dakujem
naposledy som čítala kolekciu od Johna Greena (Na vine sú hviezdy je jedna z nich), síce v ostatných knihách príbeh poslabší, ale myšlienky sú fajn potom P.S.: I love you...to je asi všetko romantické čo som čítala A kamarátka si nevie vynachváliť knihy od Candice Bushnell, okrem Sex v meste ich má celkom dosť
Bathorycka, ak chces roman tak Mas co si chcel, milacik. A momentalne citam Kto chyta v zite a vnimam to uplne inak nez ako ked nas to nutili citat ked som bola pubertiacka
Harry Potter, Hra o tróny, Eragon to sú moje best
A čo sa tíka romantických tak Anjeli noci, Anjel Johnny, Dotkni sa ma láska, Vtáky v tŕní (úplne best) a ešte kopa iných na ktoré si teraz nespomeniem.
ja vždy odporúčam knihy od V.C. Andrews. Kvety v podkrový je podľa skutočnosti, z jej vlastného života. Má to potom ešte 4 pokračovania (nečítala som zatial všetky). ale celkove má viacej 5 dielnych príbehov a potom ešte dvojdielny príbeh Zlomené krídľa a Polnočný let.
Beautiful disaster, v slovencine Krasna pohroma myslim. Taka romantika, miestami nadych erotiky, je to fakt super Zhlatla som to za 3 dni a uz sa neviem dockat pokracovania
ked mas rada romaniku tak Enja Rúčková most kolibríkov alebo láska na dvoch kolesách alebo risknem to s punkerom proste hocico od nej lebo je to najlepsia sucasna slovenska autorka pre mna .. ale inak Sapkowski - zaklínač lebo ôroste Geralt z Rivie je neskutočný pašák
Preboha nečítaj Na vine sú hviezdy. Ak si sa niekedy ocitla v priamom kontakte s rakovinou, kniha ťa veľmi nepoteší.
Radšej by som ti odporučila svetové klasiky s dámou v mene ako Anna Karenina či Pani Bovaryová. Inak aj Odviate vetrom, Anna zo Zeleného domu, Memento, Harry Potter, náhodou aj Hunger Games prekvapili, ďalej Matkinovky, Nesbovky, Dánovky, Solčanskej Hazard, alebo génius Bukowski
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A čo sa tíka romantických tak Anjeli noci, Anjel Johnny, Dotkni sa ma láska, Vtáky v tŕní (úplne best) a ešte kopa iných na ktoré si teraz nespomeniem.
duna
Radšej by som ti odporučila svetové klasiky s dámou v mene ako Anna Karenina či Pani Bovaryová. Inak aj Odviate vetrom, Anna zo Zeleného domu, Memento, Harry Potter, náhodou aj Hunger Games prekvapili, ďalej Matkinovky, Nesbovky, Dánovky, Solčanskej Hazard, alebo génius Bukowski