hmm ked som bol mladsi tak som sa ujebaval na komediach typu scary movie, horuce strely a tak. Ale uplne najviac asi Blby a blbsi, Mafia! a teraz z novsich Hangover.
@krivajucastonozka : stojí ten Hangover naozaj za to? lebo kamaráti mi vraveli, že nič extra.. tak teraz som na vážkach .. pozrieť či nepozrieť, to je otázka
tak kazdemu sadne nieco ine.. ja som sa kosil od zaciatku az po koniec..proste slzy v ociach ale napr ja som sa kosil aj na rambovi takze ako vravim..ide o to co sa tebe paci.. ale odporucam a ked to bude zle tak mi mozes dat cierny bod..
celkovo ked hra silvester stalone tak to stoji za to.. proste jemu mali zakazat hrat.. ten jeho drsny vyraz celych 120 min..viem som divny ale proste ja sa na tom strasne kosim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
s anjelom
(hangover)
big lebowski bol super..
a najlepšie komédie ktoré ma držia už pekne dlho sú série American Pie a Scary Movie
a z kategórie jednoduchého humoru nedám dopustiť na Hurá do basy
a zo serialu The big bang theory
» www.csfd.cz/film/4871-v-kuz...
Okrem toho samozrejme české - hlavne Pelíšky...
Z českých milujem Samotárov
Tie hlášky
tak kazdemu sadne nieco ine.. ja som sa kosil od zaciatku az po koniec..proste slzy v ociach ale napr ja som sa kosil aj na rambovi takze ako vravim..ide o to co sa tebe paci.. ale odporucam a ked to bude zle tak mi mozes dat cierny bod..
@toxo : tak také letné prázdniny v Hošticích by som brala aj ja
celkovo ked hra silvester stalone tak to stoji za to.. proste jemu mali zakazat hrat.. ten jeho drsny vyraz celych 120 min..viem som divny ale proste ja sa na tom strasne kosim