3 - heh, ani jedno ani druhe, je to sice americke, ale rozhodne nie sracka, keby to bola sracka, bolo by to znamejsie, ale ako vidim, tak to nikto nepozna Vertical limit som nevidel, ale som pocul o tom vselico, toto je podla mna lepsie, aj podla inych, co videli obidve Tak odporucam
ja som videl Pad do ticha, co je dokument o dvoch horolezcoch, ktori vysli na nejaky zabudnuty kopec v andach a ked sa vracali, jeden z nich spadol do priepasti, no zazrakom to prezil. Ten druhy ale isiel dalej (nemohol tusit ze taky pad niekto prezije), tak sa ten prvy musel so zlomenou nohou odtial dostat, zliezol teda na uplne dno tej priepasti (co vlastne nebolo uplne dno, len lad, ktory sa mohol prepadnut) a potom akosi vysiel von. Pocas cesty schudol 25 kil a po navrate domov podstupil 20 operacii kolena ci kolko. Bolo to huste Ale tiez to malo jedinu dobru scenu - ked spadol do priepasti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a to je dokument či americká sračka?
jediný dobrý film s touto tematikou je Pád do ticha a ešte Barabášové dokumenty...
toť asi všetko