Ja viem ze je to uplne sproastost ale ked chcem nainstalovat hru v 31% mi vyhodi tabulku nastala chyba pri kopirovani súboru Base/Tsdata/res/sims3d/sims08.package z media predtym mi to nerobilo.... neviete co s tym mozem spravit?
@muf z DVD normalne kupene v obchode , uz som ho asi 4x instaloval a DVD nie je skoro vobec poskrabane , teda nebolo ale cim viac sa to pokusam instalovat tym je doskrabanejsie
Prosim vás, potrebujem pomoc, mám od kamošky, Cdčká,-jej brat je uplny, machcer v pocitacoch, studuje, v brne, vie uplne vsetko, so Simsom, ale teraz je v skole a dojde az o 2-týždne, a sestra pôjde preč k sesterke, a ona to potrebuje, ,,,,, Mám, Cdčko, na ktorom je the sims, základná časť, ale je to v priecinku na cdčku, a neviem ako to mám nainstalovat pretoze ked to otvorim ten pricinok, tak tam mám take odkazy, ktore sa doju otvorit len pomocou web stránky,
PROSIM! AK NIEKTO to vie, PROSIM, POMOZTE MI, DIK,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
PROSIM! AK NIEKTO to vie, PROSIM, POMOZTE MI, DIK,