kto pozeravate oba alebo jeden z tychto serialov?? ktory je podla vas lepsi a aky mate k nich vztah? oblubene postavy a tak?
Ja z twd oblubujem katherine, damona a caroline a z originals to bude asi eliah, rebeka a heyley....celkom aj ta blondinka co sa
Pozerala som TVD do štvrtej série od štvrtej série ma to uz prestalo baviť ale pozerám The Originals lebo milujem Elijaha pre mna osobne prototyp dokonalého muža aj čo sa týka výzoru aj správania aj povahy aj vlastností Z TVD som oblubovala damona ale od kedy sa objavil Elijah tak proste ..smola ale celkom som istý čas oblubovala aj Klausa, mám rada aj Rebeku...ale uz pár týždňov som si nevedela nájsť čas na pozeranie...ale u mna vyhráva The Originals
Ja som videl z TO iba prvý diel a TVD som pozeral po 5.sériu (z tej som videl len 2 diely) a ma to znudilo už.. 2.séria TVD bola najsuper a ďalej ma to už len viac a viac nudilo tak som prestal pozerať...
pozeravam aj aj, ale viac sa mi páči TO pretože mam rada celu oridžinl famíliu , ale tento posledny TVD diel sa mi po dlhej dobe pacil.
A mam rada Damona,Klausa ...aj povahovo,aj vyzorovo...a...to je asi všetko.
tvd pozerám občas ale už ma to dajak nebaví, nuda to je, vkuse sa dačo rieši, vzťahy, proste všetko je ta poprepletané, každý s každým..
TO pozerám zatiaľ je to celkom fajn, fandím páru Elijah a Hayley.
a v TVD Klaus a Caroline, žiadne Stelena ani Delena ma už nezaujímajú
Z upírskych Damona, Katheriny, Caroline a Stephana..dokonca aj Klausa tam hra a z povodných jednoznačne Klaus!!! V upírskych sa vždy teším len časti, ked ťam bude Klaus..a v Pôvodných sa na neho s úžasom pozerám
TO je v podstate novy serial takze vedia ako zaujat a preto nas to bavi...strasne sa mi pacia ked odokyrvaju momenty z minulosti, je to vazne zaujimave...TWD uz davno malo skoncit, je to uz strasne prepletene a stracam pointu zapletiek, uz by to mali skoncit...to je moj nazor
kazdopadne mi twd dalo vela do zivota, dufam ze tam bude patrit aj TO
btw.. TWD = The Walking Dead
TVD preferujem viac, ku TO som sa este nedostala. Najviac mám rada Katherine a Stefana (tím Stefarine). Elenu nenavidim od kedy si zmenila účes a podla mna Delena je už nudná aj ked som im v 3. a 4. serii fandila. Katherine nemali zabiť, už to bude nuda, oživovala dej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A mam rada Damona,Klausa ...aj povahovo,aj vyzorovo...a...to je asi všetko.
TO pozerám zatiaľ je to celkom fajn, fandím páru Elijah a Hayley.
a v TVD Klaus a Caroline, žiadne Stelena ani Delena ma už nezaujímajú
kazdopadne mi twd dalo vela do zivota, dufam ze tam bude patrit aj TO
TVD preferujem viac, ku TO som sa este nedostala. Najviac mám rada Katherine a Stefana (tím Stefarine). Elenu nenavidim od kedy si zmenila účes a podla mna Delena je už nudná aj ked som im v 3. a 4. serii fandila. Katherine nemali zabiť, už to bude nuda, oživovala dej
The Originals je to suverénne Elijah no jednoducho typs a potom by som bral Hayley juj,...
a z TVD Alaric bol baaarz ppči typs a Bonnie by som bral juuuj