jasnačka že ich poznám.... niekedy som na nich fičala... ani som nevedela že chystajú nový album. no každopádne sa teším... inak song.. no waw.. ako nad moje ošakávania... spevákov hlas je proste super.
moja náj náj nájoblúbenejšia kapela at en album bdue peckový ata new pesnicka jje velmi dorbáá vyborné už sa teším kedy im to vijde .. inač presne ostali vo svojom štýle ato ej super presne typické ich songy velmi sa mi to páči je to akpela od ktore počuvam kompletne všetky pesničky doradu
no ja som pocul uz aj preview ztoho albacu, zatial sa mi javi prijatelny, len od toho klipu som ocakaval trosku viac, miestami mi príde aj zvlastny(najma ta ruzova farba...wtf?), ale hadam tym albumom prelomia lady
ako správna fanúšička už dávno viem, že pieseň vyšla, klip som videla medzi prvými ešte na yahoo, kde ho uverejnili samotní 3DG... na album sa teším ako malé decko na novú hračku... 3DG proste milujem mám ich všade sú NAJLEPŠÍ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kedysi jedna z mojich naj skupin.
tá pesnička je dobrá, ale Adam Gontier má všetky pesničky takého štýlu takže to začína byť nuda.
treba si navyknút zozačiatku sa mi moc nepozdával al je výborný od prvej až po poslednú pesničku