Ti co pisete poslali ste uz nieco do literarnej ambulancie?
vzhladom k mojmu veku mi vela literarnych casopisov nechce publikovat moje poviedky alebo vobec neodpovedia na nete som nasiel literarnu ambulanciu ( » kritickyrubrikon.jilekonline.eu/p/literarna-amb... ) kde kritik hovori nazor na tvorbu ktor
Tak tá stránka je tak neprehladná ako piča na uchu.
A tiež nechápem o čo sa ujo snaží, pokiaľ viem tak kritizoval aj na "mam talent" toto mi príde ako nejaký sebapredajný pokus...
Byť tebou radšej hádžem texty na stránky, kde sa ich chytí viac ľudí. Ono aj kritik má svoje chute a veci, ktoré uprednostňuje, preto je vždy lepšie mať na to viac pohľadov ako jeden.
nemam 19 ale 14,na mam talent som poslal ale tam mi to nikto neohodnotil,tie kritiky na ambulancii som si precital,niektore su silne ale niektore su pozitivne.....ja to tam skusim poslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ved ti to moze jedine nieco dat... Ked neskusis, ostanes tam, kde si.
A tiež nechápem o čo sa ujo snaží, pokiaľ viem tak kritizoval aj na "mam talent" toto mi príde ako nejaký sebapredajný pokus...
Byť tebou radšej hádžem texty na stránky, kde sa ich chytí viac ľudí. Ono aj kritik má svoje chute a veci, ktoré uprednostňuje, preto je vždy lepšie mať na to viac pohľadov ako jeden.
čo sa toho publikovania v časopisoch týka, ak máš naozaj 19, ver mi, že to už neni otázka veku, ale tvojho písania