dva a pol roka čo nefajčím, fajčila som sedem rokov hrozné, keď sa nad tým zamyslím
a v poslednej dobe som mala také random myšlienky, že by som si zapálila. s plným vedomím, že je to humus, že mi z toho bude akurát tak zle a že to smrdí, je to neekologické a nič mi to neprinesie a že si proste nezapálim, ale bola tam tá kacírska myšlienka a prišla opakovane aj vám sa to deje?
Ťažko povedať. "Prestal som" v 2016 a prešiel som na e cigarety. S tým som "prestal" v decembri 2020 a už len žuvací tabak. V praxi to znamená, že si určite zapálim aj normálne niekedy, že si potiahnem sem tam z e-cigarety, že si zašnupem tabak, a žuvák neprestanem.
Takže ponaučenie je, že ak chceš prijať nejaký nikotín, nemusíš fajčiť. Stačí aj žuvací alebo sáčky, ale odporúčam slabé na začiatok ak nechceš grcať a trieskať si hlavu o zem. Lebo to vie byť sila.
No ja som fajcila 10 rokov krabicku denne, potom som prestala na rok a po roku znova zacala.. a odvtedy idem kolotoc prestavania a zacinania, momentalne som 4.5 mesiaca cista ale mega by som si zapalila kazdy den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a v poslednej dobe som mala také random myšlienky, že by som si zapálila. s plným vedomím, že je to humus, že mi z toho bude akurát tak zle a že to smrdí, je to neekologické a nič mi to neprinesie a že si proste nezapálim, ale bola tam tá kacírska myšlienka a prišla opakovane aj vám sa to deje?