čafte no čo jak ste to napísali? Ja som o jedenástej nemal čo robiť ( začali sme 8:50 )...najviac ma dorazili témy ktoré mi včera kamoš poslal mailom vraj "zaručene isté"
nooooooooo, ja neviem. podla mna aj tieto temy boli uplne haluzne. ako take relativne normalne boli jedine ta charakteristika osoby a uvaha. a teda vybrala som si uvahu a dlho som nevedela prist na to, co tam mam vlastne pisat. ale take chobotiny som tam podavala, ze az hroza. som zvedava, co z toho dostanem. : )
inak do kedy nam vlastne maju ohlasit znamky z tychto slohov???
Ja tiez myslim ze temy boli v pohode a ne jak kolovalo po nete ze ekologia v Kambodzi ani neviem kde je kambodza a ne este pisat o nej... mala som uvahu a dalo sa popisat, aj vacsina z triedy mala uvahu a stihli vsetci v pohode najhorsie bolo to natahovanie lebo sme zacinali az o 9...
ahojte...ja si tiez myslim, ze to bolo o.k.......a ked sa niekomu zdalo, ze nie tak ma velku smolu...pretoze uz nadavanim nic nezmeni........ale viac ma trapi angliny.......neviete nieco otom? praejm pekny dnik.....
ja si myslim ze temy boli trapne a nepremyslene...nemam pocit, ze by boli nejake kreativne, cakala som nieco zazivnejsie...ale sak ked musis, musis tak 4 strany pidi pismom a pa pa...
nie, ako...tie temy bli divne..to nemalo byt namyslemne..pre mna to bolo celkom tazke, prave kvoli temam...tak urcite boli lepsie temy po minule roky...
Podla mna boli tie temy dost dobre, nic tazke, ja som pisala pinuly rok a ani vtedy neboli tazke. A tento rok to bola uplna pohoda, vezmite si tu charakteristiku, aj keby nikoho takeho nepoznate mozete si vymysliet takeeee veci, ved nik nekotroluje ci to co si napisal je pravda, o to tam nejde.
Maryanne: to máš pravdu ja som písal o imaginárnej osobe - akože som charakterizoval svojho imaginárneho priatea z detstva sa zloží moja slovenčinárka keď to bude čítať. Som napísal že ma naučil plávať...
Myr3c: A o tom to je Mozes si tam vymysliec co len chces a vytvoris taku charakteristiku ze az Tie temy co bezali po nete zbytocne vystresovali niektore slabsie povahy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak do kedy nam vlastne maju ohlasit znamky z tychto slohov???