Ale to by si si mohla rozpocitat koľko čoho prijmes ... Bielkoviny sacharidy energet. hodnota a pod ... Chod na posilnovanie.sk tam je toho viac ako tu
To s tým príjemom a výdajom tiež nie je úplne pravda, len sa to všade hovorí, dôležité je ako sa jedlo v tele ďalej metabolizuje a to závisí od zloženia, času, s čím to ješ...
chudnutie... teda le*šie rysovanie (*retože chudne sa nastalo nie?) nizkosacharidovka... a jak chceš nastalo tak nizkosacharidovka a už nejaka ta znalosť toho čo žerieš... a kedy... nie že *otom sa začneš na*chavať cestovinami a krum*lami
Neviem ako to je s lieskovcami, ale pri orechoch platí, že majú príliš veľa tuku
Ten kokosový cukor, trošku ma zmiatla zátvorka. Kokos. cukor je, pokiaľ viem, najzdravšia forma sladenia a získava sa skaramelizovaním palmových listov. Múčka je niečo iné. No neviem ako si to myslela.
Ešte si nie som istá makom, ale myslím, že ten je fajn
Ostatné papaj. S múkou to ale nepreháňaj, hlavne, keď chceš schudnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ten kokosový cukor, trošku ma zmiatla zátvorka. Kokos. cukor je, pokiaľ viem, najzdravšia forma sladenia a získava sa skaramelizovaním palmových listov. Múčka je niečo iné. No neviem ako si to myslela.
Ešte si nie som istá makom, ale myslím, že ten je fajn
Ostatné papaj. S múkou to ale nepreháňaj, hlavne, keď chceš schudnúť.