ked je niekto zvedavy tak sa predsa opyta, co je na tom zle? nikto sa nenarodil s tym zeby vsetko vedel. kazdy clovek ma pravo sa opytat, a ked je to pre teba hlupe tak ignoruj "trapne diskusie" a citaj si ine veci. toto mi pripada absolutne debilne ze vobec niekto moze zalozit diskusiu o niecom takom.
naozaj si NETOLERANTNY CLOVEK. kam tento svet speje.najskor iba do zahuby vdaka takemuto pristupu ludi k ostatnym.
inak, ludia, nie v zlom... ale kazdy si voli dobrovolne, co bude na nete citat. tak na ake ho*no sa zaklada takato diskusia na "trapne diskusie", ked ti tie diskusie lezu na nervy?! jednoducho zavri okno a bude jazz. komplikovane riesenie, hm...? peace ya
inak pekné je, admini mažú diskusie takéhoto typu mažú ale také typu - Neviem s kým som tehotná alebo Vyspala som sa triednym ucitelom (co sú diskusie totál akože trápne a odveci) tu nechávajú. Veď to je katastrofa.
Takze nie ADMINI ale ADMIN, a ten tu nemoze teda skoro nic, raz za rok sem prispeje a to je vse.
Mal by tu urcit nejakych adminov respektive moderatorov diskusii ktory to tu budu cistit.
RED.RAVEN - vela krat sa im poradit aj tak neda, a aj ked im poradis, aj tak si spravia podla seba. Navyse ak by tu bola len jedna diskusia ako namotat chlapca, poviem z ejebat, lenze ked sa kazdy mesiav vytvori 5 krat tak to uz sa neda prekusnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ved ked sa tu chce niekto nieco spytat tak sa spyta ma na to pravo a nech je to cokolvek
nie je chyba tych ludi ze ich zaujimaju take veci ale len tvoja nechapavost a netolerancia ze ich takto "ztrapnujes"
nechaj ludi pytat co sa len chcu ked teba nieco zaujima tak sa spytaj
je to ako keby si neznasala veriacich a prides do kostola, nepaci sa ti tam tak tam nechod,
nepacia sa ti diskusie tak ich necitaj... nie je povinost ich citat
naozaj si NETOLERANTNY CLOVEK. kam tento svet speje.najskor iba do zahuby vdaka takemuto pristupu ludi k ostatnym.
ale tym ze do ludi budete pindat mudrejsi nebudu.. tym ze im poradite an
peace
Takze nie ADMINI ale ADMIN, a ten tu nemoze teda skoro nic, raz za rok sem prispeje a to je vse.
Mal by tu urcit nejakych adminov respektive moderatorov diskusii ktory to tu budu cistit.
RED.RAVEN - vela krat sa im poradit aj tak neda, a aj ked im poradis, aj tak si spravia podla seba. Navyse ak by tu bola len jedna diskusia ako namotat chlapca, poviem z ejebat, lenze ked sa kazdy mesiav vytvori 5 krat tak to uz sa neda prekusnut.
Rad by som ozivil diskusiu prave o inych diskusiach + nevyhol by som sa blogom (dnes tam bolo par tych blogov neblogov).