Tiez klikate na clanky "sest dovod preco nepit pomarancovy dzus" a pod.
Akosi sa v poslednej dobe furt zachytavam v tychto tristo dovodov preco alebo pozrite sa co spravil jeden eskimak ked mu manzelka povedala ze caka dieta s bocianom.
Chapem ze to bude tym ze ako nezamestnany mam asi moc vela casu,ale robite to aj vy??
ja som raz klikla na článok "pozrite čo sa stalo, keď nejaký rus zapálil tisíc prskaviek naraz" a neoľutovala som to, lebo to video bolo fakt fascinujúce. ale inak občas si prečítam aj tých 156154348464746 dôvodov prečo nenosiť čpiapky, len tak aby som sa nenudila. často sa nudím, no..
Ziadny taky clanok som nevidela, ani by som nim nestracala cas...
Keby ze som nezamestnana tak v prvom rade riesim, ako nebyt
(ale teraz som nedavno nasla jednu vec, nazyvanu "scam419", akoze chlap rozposielal emaily s prosbou o pomoc, ze uviazol vo vesmire a potrebuje peniaze aby sa dostal spat na Zem, to bolo tak genialne ze som to precitala asi trikrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
"No , co zase... ... ?"
Napr. hodím do google "reasons to ______" (doplň nejaké sloveso alebo slovné spojenie) a len z nudy čítam.
Keby ze som nezamestnana tak v prvom rade riesim, ako nebyt
(ale teraz som nedavno nasla jednu vec, nazyvanu "scam419", akoze chlap rozposielal emaily s prosbou o pomoc, ze uviazol vo vesmire a potrebuje peniaze aby sa dostal spat na Zem, to bolo tak genialne ze som to precitala asi trikrat
tiež som nezamestnaná