doteraz som nevedel ako sa to volalo ale videl som to už párkrát, a fakt to vyzerá ako nejaký model niečoho s panáčikmi, sranda ak som to pochopil dobre tak ten objektív vlastne nezachytí pohyb proste odfotí to tak jak to je, bože, ako to vysvetliť no chápete
@hangtime11 ono to normalne zachyctí,takmer všetko na tom robí len ten blur,kludne možeš take spravit aj s fotakom na mobile ale nebolo by to zase take dobre...teleobjektiv + dobra dialka a maš krasny tilt shift..
..pripadá mi to ako keby to bola cast nejakej vlácikovej súpravy hm, viete také tie velké vláciky, tak ten domcek presne tak vyzeraaa..vobec sa mi nechce verit ze je to skutocnost
Nepoznáte náhodou niekto ešte iné stránky, ktoré by to umožňovali? Tá hore uvedená robí len vodorovný shift, a ja by som ho potreboval natáčať podľa objektov na scéne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A nepáči sa mi to.
niektore sa nevydarili
Takto nejak som pred časom vnímal na chvíľku realitu.
Je to dlhý príbeh. Priam až ilegálny.
Nepoznáte náhodou niekto ešte iné stránky, ktoré by to umožňovali? Tá hore uvedená robí len vodorovný shift, a ja by som ho potreboval natáčať podľa objektov na scéne.