Charlie a tovaren na cokoladu. Pretoze Dahl je moj oblubeny autor. A ten film bol jednoducho skvely, hodny diela R. Dahla. A je to jeden z mala filmov, ktory ma bavi pozerat viac krat. Proste zazitok, napriek tomu, ze je to pribeh urceny najma pre deti.
Mrtva nevesta? to chcem vidiet uz dlhsi cas to zhanam joooj ani Vincenta som nevidela to si rada kuknem....., ospala diera ta je najlepsia zboznujem, Sweeney Todd, noznicivoruky edward ,Charlie a tovaren na cokoladu,vsetky jeho filmi su skvele a hlavne aj pre to obsadenie do hl uloch ako JOhny depp je bombovi vo vsetkom ale aj iny ako Christina Ricci atd...
Sweeney Todd - podla mna najkvalitnejsy film od Tima Burtona co som kedy videl ... temna atmosfera a kvalitny pribeh , tak nejak si predstavujem dobry film..... Tim Burton je len jeden a preto je tychto filmov tak malo , skoda ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale Nevesta s Nightmare vedú
pozri si
no asi Edward Scissorhands