Máte tip na nejaké dobré sladké víno? Mne tie kyselé nechutia Ideálne červené, ale môže byť aj biele, ružové či zelené
kľudne aj fotky môžte hodiť či linky na konkrétne víno
eraz dopijam vino, cervene , polosladke, slovenske.. ale nechce sa mi ist kuknut do kosa jak sa vola .. liter za 2,70..no nekup 2 flasky na posedenie k meninom v trojicii
spomínaný Kagor je dobrý, určite Tokaj furmint a podľa mňa aj Devínsky ríbezlák ten ja osobitne odporúčam.
ááá ešte je veľmi dobré moldavské biele polosladké-Dolci Momenti Sauvignon.
@alysia fuuu no v Brne to ti asi neporadim,ale ja kupujem bud v ba sa to volá,že prešporská viecha alebo objednávam z netu-> » www.devinsky-ribezlak.sk/...
tak ale toto nie je jediny ribezlak,je ich viac,akože znaciek,ale nemám ich osvedčené,tak ti nemôžem priamo poradit
ale urcite ked trocha posurfujes,popytas sa ludi v okoli,tak ti poradia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale pri prilezitosti kulturneho popijania by som nikdy neurobila tolku ohavnost, aby som pila sladke, neviem viac poradit.
toto je asi najlacnejši kagor a maju ho takmer všade cca 5€ za flašku
okoštuj a neobanuješ
tento je chutnejší (prijemne trpkejší ale stále sladučký) ale dáávno som ho nikde nevidel
biele: tramin cerveny
rosé: mrva stanko
cervene: templarske
ááá ešte je veľmi dobré moldavské biele polosladké-Dolci Momenti Sauvignon.
Slovenske vinka su topky, hlavne ruzove.
tak ale toto nie je jediny ribezlak,je ich viac,akože znaciek,ale nemám ich osvedčené,tak ti nemôžem priamo poradit
ale urcite ked trocha posurfujes,popytas sa ludi v okoli,tak ti poradia