Vo filme Titanic zaznel výrok, že "túto loď nepotopí ani Boh". a ja potrebujem vediet, ako je to v anglictine..ale nie len preklad ale presne ako to odznelo v anglickej verzii filmu...neviem kde to mam hladat...v ktorej casti filmu neviete niekto?
@galinka dala som to tam po slovensky a hladala som ci tam nie je preklad...alebo aspon v ktorej casti to priblizne povedal..aby som si to nasla v anglickom originali...ale nenasla som
Nabudúce skús preložiť kľúčové slová a zadať tie...
Čarovná kombinácia pre tento konkrétny problém bola Titanic, ship, God (ale myslím že by fungovalo aj sink a možno by fungovala aj dvojica Titanic a God...)
mozna aj Bozia ruka zasiahla a potrestala ich za ich pýchu!!!!!
Titanic sa potopil hlavne pre nekvalitne nity, ktorými boli ocelove platne - plašť lode pospajané.. v nitoch bola struska, čize ocel bola nekvalitná a zato nevydrzali prudky naraz do ladovca... a koli , mozno setreniu na materiali - teda cene zomrelo tolko ludí,,, ahojte pekný večer....filip
n0win0u, obvinovat Boha za to ze sa Titanic potopil je dost silna káva, ved v dokoch - pristave v anglicku bola napriklad veštkina a tuto katastrofu predpovedala verejne a ludia sa jej vysmiali.... bola to pýcha, tu treba obvinovať, ludi čo si nezodpovedne počínali pri vyrobe lode a pod... Boh s tym nic nema, ten trpí za to , ze prislo o zivot tolko ludí, ktorých stvoril, dal im život!!!!!!!!!!!
teraz vypadam ako nejaky KDH-ak, ale ja nie som z nich, Boha musich pochopit preco je to tak!!!!
@zajko30 takto, kasli na to.. toto som nechcel, ja som prudko neveriaci clovek, a cynik..takze ta veta nemala vyzniet tak pre teba, ako ocividne vyznela.. ( je jasne, ze to bola ludska chyba konstruovania, navigacie a dalsich 200ludskych zlyhani a nie nejaky bozi zasah, alebo nieco podobne)..
Stala sa neočakávane katastrofálna chyba ... zahynulo toľko ľudí. Predsa to nie až tak veľa keď sa to ráta v počtoch, ako v iných vojnách, katastrofách...
Ale je to všetko zapísané v histórii ľudstva ako omyl ...a z omylov sa má učiť...história napomáha posudzovať múdro
Ostalo mnoho uplakaných pozostalých
Vzniklo mnoho ľutujúcich
Rodili sa nový obdivujúci a ľutujúci. ..my ktorý si to pozrieme v efektnom filmovom spracovaní...prečítame si o tom niečo na nete, v novinách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Stačí použiť google.
Nabudúce skús preložiť kľúčové slová a zadať tie...
Čarovná kombinácia pre tento konkrétny problém bola Titanic, ship, God (ale myslím že by fungovalo aj sink a možno by fungovala aj dvojica Titanic a God...)
Titanic sa potopil hlavne pre nekvalitne nity, ktorými boli ocelove platne - plašť lode pospajané.. v nitoch bola struska, čize ocel bola nekvalitná a zato nevydrzali prudky naraz do ladovca... a koli , mozno setreniu na materiali - teda cene zomrelo tolko ludí,,, ahojte pekný večer....filip
@66janica6 ok, prepac.
teraz vypadam ako nejaky KDH-ak, ale ja nie som z nich, Boha musich pochopit preco je to tak!!!!
a keby to robil radsej micheal bay tak by to bolo omnoho viac imageove s vacsim ohnostrojom a vo vacsom style
Ale je to všetko zapísané v histórii ľudstva ako omyl ...a z omylov sa má učiť...história napomáha posudzovať múdro
Ostalo mnoho uplakaných pozostalých
Vzniklo mnoho ľutujúcich
Rodili sa nový obdivujúci a ľutujúci. ..my ktorý si to pozrieme v efektnom filmovom spracovaní...prečítame si o tom niečo na nete, v novinách
A posudzujeme...je to úžasný, krásny film..
kto vníma smrť ako krásu?