@caleban no mne sa zda ze ja som presne tuto srandu mala v diktate a tiez sa mi to zdalo nelogicke, ale prave vdaka tomu si pamatam ze jedno sa pise tak a druhe tak a som si tym ista najlepsie by bolo napisat nejakemu odbornikovi teraz
@caleban ved aj mne tam to y pride logicke ale viem ze urcite som v niecom odbornom videla aj s i ale tak ok, mohlo to byt zle ale to je potom dost trapas
omg, chlapec sa pyta na normalnu vec a vy sa spravate jak deti na pieskovisku. si zalozte inu temu na dis/dysgrafikov a inych poruchach...
@64michal podla mna je to titul na nic... vyznam ma podla mna len u študentov, ktorý majú titul DisArt, ktorý dostanú na konzervatóriu, za ďalšie 2 roky a to im zaručuje, že môžu vyučovať... Inak tento titul podla mna je bezpredmetný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Takto je to skôr...
DIS
IS
SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!1!1!!!!!!!
» goo.gl/zLfXQ...
» goo.gl/rgA87...
To je fajn, že na talianskej wikipédii je to disgrafia, ale my sme na Slovensku.
A keď už google alebo wikipédia, tak poriadne:
» sk.wikipedia.org/wiki/Dysgrafia...
» bit.ly/PG7P7Z...
aj wikipediu pisu len ludia a vzhladom na to ze je k tomu napisana az jedna veta by som to nebrala ako gramaticke meritko
ctrl+f -> dysgrafia, je tam napisane aj o tom celom prefixe
Gramatické merítko... hmm, a čo tak logické merítko? Prečo by predpona s tým istým významom v obdobnom slove mala zrazu iné písmeno?
Väčšina z tých výsledkov pre pojem "disgrafia" je z diskusných fór, blogov a príspevkov ako je tento.
Skús si to porovnať s výsledkami pre pojem "dysgrafia."
A najlepšie bude, keď zadáš do google niečo takéto:
» bit.ly/MOx1oS...
Z toho je jasné, že sa mýliš.
A ak chceš naozaj odborný dôkaz z jazykového hľadiska, tak @11 .
» goo.gl/XuOLP...
@64michal podla mna je to titul na nic... vyznam ma podla mna len u študentov, ktorý majú titul DisArt, ktorý dostanú na konzervatóriu, za ďalšie 2 roky a to im zaručuje, že môžu vyučovať... Inak tento titul podla mna je bezpredmetný...