Mám stiahnutý film The nightmer before christamas a aj titulky.Ked to pozeram na notebooku je to v pohode otvroim si film a titulky len presuniem a su tam, ale potrebovala by som si ten film dat na dvd a pochybujem ze ked napalim oba subory titulky pojdu
ja tomu tiez rozumiem aj bez tituliek ale ideme to pustat v skole a su tam aj iny ako anglictinari, ja mam anglinu a neminu ale su tam taky co tam maju neminu rustinu..oni potrebuju titulky
@matus123 ja tomu tiez rozumiem aj bez tituliek ale ideme to pustat v skole a su tam aj iny ako anglictinari, ja mam anglinu a neminu ale su tam taky co tam maju neminu rustinu..oni potrebuju titulky
@chidori co?hovorim ze nie som technicky typ a nerozumela som ti ani lsovo
..bud sa to da tak ze ich pomenujes rovnako..ale to neprehra kazdy dvd prehravac myslim..
ja som mal davnejsie taky program, uz som zabudol ako sa volal, kde to vlozilo titulky rovno do filmu, cize uz boli akoby vo vnutri...no bolo to strasne dlhe, trvalo to mozno dlhsie ako ten film....skus pohladat v googli na nejakych forach take programy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nie ?
@chidori co?hovorim ze nie som technicky typ a nerozumela som ti ani lsovo
ja som mal davnejsie taky program, uz som zabudol ako sa volal, kde to vlozilo titulky rovno do filmu, cize uz boli akoby vo vnutri...no bolo to strasne dlhe, trvalo to mozno dlhsie ako ten film....skus pohladat v googli na nejakych forach take programy
Mimochodom, uzastna anglictina, ty, nightmer before christamas ... NightmArE before christmas