Jednoducho pretiahni do prehravaca ak pustis film (VLC) a titulky ti musia sediet s casovanim,takze ak stiahnes HD Ready film (720p) tak titulky nesmu byt napr.Divx,ale s oznacenim 720p.
@valki VLC je jaký prehrávač? ja mám windows media player s titulky mám také čo na ten film vraj sediasú dobre načasované, tak s tým sa radšej ani zaoberať nebudem, len potrebujem to spustiť...
DO PIČE MÁM WINDOWS MEDIA PLAYER A KOLI JEDNEMU FILMU NECHCEM INÝ PREHRÁVAČ!!!!! nechcem vedieť jak sa to dá v onom alebo hentom ale vo WNDOWS MEDIA PLAYER!!!!!!
@wera55555 : si vo fóre ľudí, 1, ktorí sa ti snažili pomôcť logickým riešením 2,rozpoznajú iróniu 3,ti v linku hodia riešenie, takže si poslušne klikni na ten prvý, trebárs aj do piče, ak ti to urobí radosť.
@antifunebracka nakoniec som si ho stiahla ale stále mi seká a blbne takže si ho vymažem hned jak si kuknem henten film s titulkami bo ma asi šoahne... včera sím s tým kukala jeden film a hned som klikla na to klasickým dvojklikom a samozrejme mi pustilo ten šlahnutý vlc player s tou jeblou kuželkou a ten istý film,ktorý mi išiel bez problémov bez najmenšej chybičky vo windows media playeri tak vo vlc mi sekal, kockoval sa obraz a dokonca keď som nachvílu stopla film a znova ho pustila tak nielenže kockoval a sekal hnusne zvuk, ešte sa mi aj spustilo zrýchlenie.. po mojej skúsenosti musím povedať že tí čo prisahali na vlc player tak prisahajú na úplnú kravinu...
@wera55555 najprv by si sa mala ukludniť, sadni si, zatvor oči, zhlboka pomaly dýchaj, skús na nič nemyslieť a hneď ti pôjde dole tlak aj pulz, budeš sa cítiť lepšie, ak toto nepomáha tak predpokladám že si si zabudla len tabletku, určite ich máš predpísané...
ďalej si prečítaj všetkých 22 príspevkov, hlavne si všimni "úroveň" toho čo si sama písala a skús sa nad tým zamyslieť, či si si vybrala ten správny model správania a či je tvoje správanie normálne a keď sa uvedomíš, tak sa príď spýtať znova, ale vedz že dostaneš rovnakú odpoveď WINDOWS MEDIA PLAYER nepoužívej, sú lepšie alternatívy !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ak nie sú správne načasované tak si stiahni iné alebo skús dáky program na posun titulkov..
VLC je beztak lepší, heč.
A použi VLC player.
Poradil ti niekto že máš použiť VLC player?
Taktok sa to robí...
» www.utfg.net/?s=ako-titulky-...
» www.utfg.net/?s=how-use-subt...
tu sa asi nič nedozviem len nervy budem mať, do prdele...jebať
neda nazvat prehravacom daj si tam VLC alebo GOM a mas po problemoch
ďalej si prečítaj všetkých 22 príspevkov, hlavne si všimni "úroveň" toho čo si sama písala a skús sa nad tým zamyslieť, či si si vybrala ten správny model správania a či je tvoje správanie normálne a keď sa uvedomíš, tak sa príď spýtať znova, ale vedz že dostaneš rovnakú odpoveď WINDOWS MEDIA PLAYER nepoužívej, sú lepšie alternatívy !!!