Už som počula o dvoch prípadoch, keď žena uvidela fotku nejakého chlapa a rovno si povedala, že si ho vezme /ešte predtým ako ho vobec stretla a spoznala/. A teraz je jedna z nich už vydatá a druhá k tomu smeruje,
Počul som o takých, že napríklad muž uvidel ženu a povedal si ,,toto bude moja žena,toto je tá pravá!" To mi ale pripadá ako prehnaná reakcia, nikto to nemôže vedieť takto vopred. Ked viem iba to,ako ten človek vyzerá, nemôžem vedieť,či nám to spolu môže vo vzťahu fungovať, môžem byť iba očarený z jej fyzickej krásy, rozbúria sa hormony a v návale endorfínov, alebo nejakých iných -ínov poviem že bude mojou manželkou, ale ak sa to naozaj stane, bude to iba obyčajná náhoda.
@riddler ja by som to možno nepripisovala výzoru, ale vyžarovaniu toho človeka, alebo by som to pokladala za nieco hlbšie, co sa slovami ani vysvetlit nedá, nejaký šiesty zmysel,ze sme možno stretli niekoho s kým sme si dobre rozumeli v minulom živote
@riddler Ale možno to nejde len o výzor ale proste si hneď sadnú aj keď spolu strávili len jeden deň alebo tak. Lebo ja tiež poznám také prípady a nešlo o krásu ale o takú tú "súhru duší" chápeš?
(ano, moje pomenovanie na to znie strašne)
@alex458 Ja som hovoril o tých prípadoch, ked ho vidí iba na fotke, alebo ho vidí naživo, no ešte ho nespoznala, bližšie sa nespoznali. Ak počas toho jedného dňa vedú aj nejaké hlbšie rozhovory, nie len také o počasí a ako hrali naši tak povedzme že je možné vycítiť, že z tohto by mohol byť aj vzťah na celý život.
Keď sa ma po dvoch mesiacoch chodenia (mala som 16) spýtali, či je to ten pravý, tak som prikývla A tiež som úplne na začiatku videla len jeho fotku, až potom sme si začali písať a neskôr sa stretli. Páčil sa mi, ale na základe fotky by som si netrúfla urobiť takú dôležitú predpoveď.
ked mi moj (teraz uz) frajer napisal TS pred 7 rokmi (vtedy ptm dlllho kamarat), tak som si povedala,ze aky smiesnucky chlapec ale ze by sme boli niekedy frajermi,tak tomu by som nebola uverila
lenze ptm rokmi sme sa zacali viac a viac spoznavat, ( on sa ostrihal ) a napriek vselijakym okolnostiam som vedela som,ze je to v pici
sadli sme si jak rit na serbel
a namojveru, uz ani tie dlhe vlasy by mi nevadili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(ano, moje pomenovanie na to znie strašne)
lenze ptm rokmi sme sa zacali viac a viac spoznavat, ( on sa ostrihal ) a napriek vselijakym okolnostiam som vedela som,ze je to v pici
sadli sme si jak rit na serbel
a namojveru, uz ani tie dlhe vlasy by mi nevadili