do januara sa tak vystavis, ze ked bude treba vazne zabrat tak proste nebudes schopna.
ja som sa tak vaznejsie zacala ucit po jarnych prazdninach (zaciatkom marca) a vrchol mojej pripravy bolo 10 dni pred prijimackami (ked som sa ucila dost intenzivne)
Ja som si asi od januára priebežne robila pár testov štud. predpokladov, asi tak raz za týždeň, možno za dva.. Na školy o ktoré som v podstate nemala až taký záujem som sa neučila vôbec, dokonca v BA na UK som netušila z čoho sú prijímačky proste nič a bola som tretia zo 185! pochváliť sa musím xD a tam kam som straaaašne chcela ísť som sa začala učiť asi dva týždne pred odborovými ale to fakt že intenzívne.. uplne najviac som sa zaťala a tlačila to do seba a podarilo sa..
ide sa na vysku jasne Geografia a Historia studovat ale tie prijimacky no to sme mali myslim ze v maji a ucit som sa musela ale teraz sa vobec neucim sa mi nechce
tak viem ze moja sesterka sa chysta na medinu a uz teraz chodi na doucko... resp. cele leto chodila... pricom je dost inteligentna... pride mi to kus prehnane... ale tak od septembra pomaly ale iste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale inak rozmýšlam o nejakej ekonomickej výške, no zatiaľ som nad tým priveľmi neuvažoval...
do januara sa tak vystavis, ze ked bude treba vazne zabrat tak proste nebudes schopna.
ja som sa tak vaznejsie zacala ucit po jarnych prazdninach (zaciatkom marca) a vrchol mojej pripravy bolo 10 dni pred prijimackami (ked som sa ucila dost intenzivne)
neradim zacinat uz teraz
@7 tohtorocni,mekke i,sorry,ponahlala som sa.aaach,a chodim na gympel