Toto pred par minutami zverejnilo radio Viva na facebooku:
Tolerovane zahnutie vo vztahu??? Simona mi napisala, ze je tehotna a jej muz mal na nu "nezvyklu otazku" opytal sa ci moze mat pocas jej tehotenstva "priatelku"... ze co by na to pov
Moji rodičia si dali dohodu, že si zahnú s kýmkoľvek, vlastne zaviedli si otvorený vzťah keď mali už deti (akože nás) v puberte.....
Nakoniec sa rozviedli...
Neviem táto skúsenosť mi pripomína, že takto toto nem funguje. Takže asi by som to netolerovala. A mimochodom sexovať sa dá aj v tehotenstve kým nie je rizikové...
Pri vedomí, že sex môže mať tehotná žena tuším (možno si to zle pamätám, tak ma nekameňujte) až do tretieho trimestra, mi to príde absolútne choré.
Ale aj keby mať nemohla, tak ja poviem svojmu chlapovi, že čakám jeho dieťa a on mi povie, či ma môže podjebávať? Aj tak je to absolútne choré. Celý tento svet s týmito pokrivenými vzťahmi, ktoré si zakladajú na najrôznejších hovadinách, len nie čo i len na štipke vernosti, je chorý.
v poslednej dobe rozhodne najviac chorá vec, o akej som počula. ale zaujímalo by ma, či ona je iná, keďže si ho vzala, alebo je len sprostá a nikdy si nevšimla jeho jebnutosť, lebo toto podľa mňa nefunguje tak, že ten človek je dokonale monogamne založený a raz príde s týmto. ale možno sa mýlim.
ten ju musí teda "strašne milovať " ...len ,čo je pravda ...fuj ..však by som sa s ním hneď rozišla !!jedine ,čo vo vzťahu netolerujem je nevera .,.ako vôbec môže niekto niečo takéto prízemné urobiť ??a ešte keď je žena tehotná ... to je už úplne celé zle ...strašne zle ..hnusná doba ...fuj !! ...
@anzu mna skor zaujima to, o com sa oni rozpravali cely cas predtym. ved toto si mohli hocikedy "dohodnut" resp spoznat svoj nazor pocas "chodenia" ci tak..
alebo vlastne hej. zabudol som. dnes je to vsetko o niecom inom
@azel to co vydrzi 2-3 roky urcite nebol vztah i ked sa tak honosne volal
@azel poznam ludi (moji rodicia, moji stari rodicia - z oboch stran, priatelovi rodicia, priatelovi stari rodicia) ktorí vydrzali spolu viac ako 2-3 roky... dokonca viac ako 20 rokov
@jaro1991 Hovori kto? Zakladatel diskusie? Naozaj milujem tych strazcov moralky, co sa jednak chcu s kazdym je*at a potom sa honosia, ze aky chcu mat trvaly vztah
@azel ano, zakladatel diskusie Nie som strazca moralky ktory si chce s kazdym zajebat, som asi len kriticky clovek, ktory tusi, co to znamena mat s niekym vztah...
Podla mna to normalneho cloveka ani napadnut nemoze... Pred tym ako si s niekym spravim decko asi trochu rozmyslam nad tym, ci ho chcem, a ci toho cloveka lubim... a potom sa pytat, ci si moze zajebat na neaky cas s inou... to je jednoducho strasna drzost z mojho pohladu.
Lenze to bolo adresovane aj ostatnym, jednak sa tu kazdy ohana ako chce mat sex este skor, nez bude mat s cim a ked nevystrieda 10 ludi za den tak by sa mal ist vysetrit
A ked tu niekto napise, ze vztah vydrzi len 3 roky, tak je divny
@33 nemyslim si, ze tu "vsetci" a ani väcsina ludi hovori, ze by chceli co najskor sex, a najlepsie stale, a tak... Ono na sexe nie je nic zle Len mat ho v 13tich, alebo nezodpovedne, alebo bez ochrany, alebo 10 krat za den, najlepsie s inym partnerom... to uz je chore... a @34 tak v tomto s tebou uplne suhlasim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Asi by som nachápala že keď ma miluje, teší sa na naše dieťa, prečo nevydrží istý čas bez sexu. (alebo s pomocou ruky)
Zosurovenie, zdivočenie mravov?
Nakoniec sa rozviedli...
Neviem táto skúsenosť mi pripomína, že takto toto nem funguje. Takže asi by som to netolerovala. A mimochodom sexovať sa dá aj v tehotenstve kým nie je rizikové...
Ale aj keby mať nemohla, tak ja poviem svojmu chlapovi, že čakám jeho dieťa a on mi povie, či ma môže podjebávať? Aj tak je to absolútne choré. Celý tento svet s týmito pokrivenými vzťahmi, ktoré si zakladajú na najrôznejších hovadinách, len nie čo i len na štipke vernosti, je chorý.
Ale to vlastne vieme už dávno
nie netolerovala by som to.
-je obojstranne
-je vopred dohodnute
Okrem toho sa hovori, ze vztah aj tak vydrzi najviac 2-3 roky
@anzu nemyslim si, ze je monogamne zalozeny... myslim si, ze jednoducho nechce mat zle svedomie, ked bude chodit za frajerkami...
ten ju musí teda "strašne milovať " ...len ,čo je pravda ...fuj ..však by som sa s ním hneď rozišla !!jedine ,čo vo vzťahu netolerujem je nevera .,.ako vôbec môže niekto niečo takéto prízemné urobiť ??a ešte keď je žena tehotná ... to je už úplne celé zle ...strašne zle ..hnusná doba ...fuj !! ...
alebo vlastne hej. zabudol som. dnes je to vsetko o niecom inom
@azel to co vydrzi 2-3 roky urcite nebol vztah i ked sa tak honosne volal
(zmrd)
..kvak..
A ani by som to nespravil.
Podla mna to normalneho cloveka ani napadnut nemoze... Pred tym ako si s niekym spravim decko asi trochu rozmyslam nad tym, ci ho chcem, a ci toho cloveka lubim... a potom sa pytat, ci si moze zajebat na neaky cas s inou... to je jednoducho strasna drzost z mojho pohladu.
Lenze to bolo adresovane aj ostatnym, jednak sa tu kazdy ohana ako chce mat sex este skor, nez bude mat s cim a ked nevystrieda 10 ludi za den tak by sa mal ist vysetrit
A ked tu niekto napise, ze vztah vydrzi len 3 roky, tak je divny