Fight Club a hl. to dokonale rozuzlenie , ale, samozrejme, aj kopa inych ako: thin red line, kickass, kid the, apocalypto.... A nedavno ma dostal utek zo sibiri.
naposledy som videla Cape fear, The consequences of love (lebo ma zaujala La grande bellezza) a dnes mam naladu na Kramer vs. Kramer. vsetko z tohto odporucam s kludnym svedomim.
práve riešim, čo si pozrieť.. tak aspoň tebe poradím
komédiu jednoznačne starý dobrý Fear and loathing in Las Vegas, ale to musíš poznať..
romantické nepozerám, no keď už, tak The Host (podľa novely Stephenie Meyerovej)
a u mňa sú top vojnové filmy, ktoré sú zároveň aj smutné, The Messenger je skôr taká ľahšia dráma a moc vojnové to nie je, odporúčam
alebo Hurt Locker, podľa mňa top topov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.csfd.cz/film/116574-tez...
alebo potom
» www.csfd.cz/film/306731-ned...
Forest Gump
Prelet nad kukucim hniezdom
catch me if you can
komédiu jednoznačne starý dobrý Fear and loathing in Las Vegas, ale to musíš poznať..
romantické nepozerám, no keď už, tak The Host (podľa novely Stephenie Meyerovej)
a u mňa sú top vojnové filmy, ktoré sú zároveň aj smutné, The Messenger je skôr taká ľahšia dráma a moc vojnové to nie je, odporúčam
alebo Hurt Locker, podľa mňa top topov...
Ale online neviem či to niekde je. Ak sa ti dá, tak si to stiahni.