@puco90 problem je ze vacsinu z hore uvedenych mi vyhodi ako potencionalnu hozbu a nevhce ma pustit k samotnemu stahovaniu niektorych torrentov a zase nechcem si zavyrit cely notebook
ak vies ako stahovat cez uz spominane torrenty, tak nechytis ziaden vir ... kludne si mozes vypnut antivirus, aby ta zbytocne neotravoval a hura do stahovania ... odporucam aj nejaky bloker reklam (mne idu strasne na nervi
Kašľať na vyhľadávanie filmov cez torenty. Prvé, čo urobíš, tak choď na titulky.com, tam si pohľadaj daný film a vyber si jedny titulky, ktoré ti budú vyhovovať. Tam si pozri presne verziu, na ktorú sú spravené a celé to skopíruj do gugla a hneď prvé, čo ti zobrazí, tak otvor a stiahni ten torrent Alebo to môžeš urobiť aj naopak. Zadaj názov filmu a za tým slovo torrent a pred stiahnutím ešte mrkni na titulky, či sú presne na túto verziu
@r4ptor vzdy som kaslala na antivirak ale teraz mi vkuse vybehuju upozornenia hladam stranku ako napr. seventorrents.org ta je ozaj bezpecna tieto vyssie spominane stranky ked dam stahovat nestiahne mi torrent ale exe. subor a vzdy chcu instalovat tie ich hlupe vlastne downloadery :/
@simuulka12@13 davaj pozor, na co klikas. vacsina tych stranok ma jedno velke farebne tlacitko "Download", ktore sa ale vztahuje na volajaku ich aplikaciu... hladaj nejaky mensi, nenapadnejsi napis "Download torrent" alebo tak. thepiratebay ma napriklad "Get this torrent".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tu sťahujem najčastejšie 8)