...môj brat mi dal len tak pre nič,za nič jeho MP4...ja som ostala vyvalená a kukám na ňho a hovorím ale ja nemám peňáze...a on že na čo šak si nehaj ja to už aj tak nepoužívam a ja že dobre šak čo nezobereš.Tak som sa nad tým zamýšlala že čo sa mu asi t
@8 ja viem ze je to úžasné...ty sa nečuduješ že ma furt mlati a ja sa čudujem že to tu píšeš...ty si videl že ma niekedy mláti???lebo ja nie...on ma nemtýra su to boje súrodencov a toa si ty nepoznáš
1.) zisti si, ci ti nieco nechyba, nemas zlomene nejake veci, ...
2.) oplatenie tejto "laskavosti" moze vyzadovat o nieco neskor
3.) mozno ze chvilka dobrosrdecnosti... to mavam aj ja, hned ma to prejde (po chvili)
4.) mozno ze si teraz zaplatil dalsie roky mlatenia... nieco ako permanentka
noa...sak je to tvoj brat, ja som dala mladsiemu bratovi moju staru mp3...a tiez som nechcela prachy omg, aj ked sa stale hadame...ale on sa podakoval, to je fakt..
@14 aspon si urobila to, co bolo spravne a podakovala si sa mu...to by si mala veiet aj ty a nezhadzuj to teraz na nas, ze sme ti poradili, ako sa mas zachovat...tak asi si to brat rozmyslel...mozno ti ju este da...mozno
@9 no tak nahodou ja brata mam, a boli casy ked sme sa bili ale teraz sa mame radi a vzdy ked mi nieco da tak sa mu podakujem, a neni to len nejaka blbost, minule mi len tak dal 5OO sk z nicoho nic....a co som spravila? povedala Dakujem, aj keby si to rozmyslel tak aspon vie ze som vdacna..
@17 nikdy by som si od brata nezobrala 500 korún lebo sú to jeho peniaze a on si och zarobil poctivo a teraz ako keby ich rozdával,ja si zarábam takze nieje co riešiť...určite by som si ich nezobrala keby som nejake mala
@19 jasne to hovori ta co nevie ani podakovat..v tom obdobi som bola v riadnej depke, a chcel mi tymi peniazmi pomoct lebo s rodicmi to vyzeralo dost biedne..ani ja som ich nechcela najprv, ale potom sa mi tie peniaze zisli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@0 newem preco,ale mas peknu foto
2.) oplatenie tejto "laskavosti" moze vyzadovat o nieco neskor
3.) mozno ze chvilka dobrosrdecnosti... to mavam aj ja, hned ma to prejde (po chvili)
4.) mozno ze si teraz zaplatil dalsie roky mlatenia... nieco ako permanentka