Mam dost trafene spolužiacky. najskor sa to zacalo len nevinym vyvolavanim cudzim ludom . to im stačilo dva roky. Ale teraz je to horšie beru drogy režu si ruky,palia siruky žeravym špendlikom šnupu všeliake hovadiny. Tahaju do toho aj mna a nie je to
To máš blbé. Snaž sa ich čo najviac ignorovať a držať sa preč pokiaľ sa dá, vyhľadávaj inú partiu a snaž sa zdržiavať tam, príp. povedz o tom svojim rodičom..
Mas to dost blbe, ale skus sa preto netrapit. Hlavne zostan taka aka si a snaz sa im vyhybat. Trebars aj priamo im povedz nech idu do kelu. Uz len to, ze si palia ruky a rezu sa svedci o ich inteligencii...
A to ze ta ohovaraju, to by nebolo prijemne ani mne. Ale ber to tak, ze ti co ta poznaju, vedia aka si v skutocnosti a im klebetam neuveria. A cudzi, co ta nepoznaju a uveria nevyzretym detom su posledni, pre ktorych sa mas co trapit.
Tých 14 rokov ma tiež dorazilo - oni majú tiež toľko ako ty?? Tak sa nečudujem že im ešte nedozrela šedá kôra mozgová. Je to ich život, škodia sami sebe - ty sa na nich vykašli a ignoruj ich.
Že na teba kydajú? Kto ťa pozná, vie že to nie je pravda a tí čo nie, ti môžu byť ukradnutý. Tie baby určite nie sú jediné v okolí, skús nájsť iných ľudí. A najlepšie bude, keď prejavíš svoju nevôľu, týkajúcu sa kontaktov s nimi.Aj u nás sú také a platí IGNORÁCIA.
Rmnb : v 14 som aj ja zbieral pokemonov ...ako vidim doba sa zmenila...ked taketo veci robia na zakladnej skole tak si neviem predstavit co budu robit na strednej...podla mna tu zlyhali ich rodicia...asi ani netusia co ich deti robia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Kasli na ne ! popripade im porad ze tie ruky si treba rezat pozdlzne nie vodorovne
A to ze ta ohovaraju, to by nebolo prijemne ani mne. Ale ber to tak, ze ti co ta poznaju, vedia aka si v skutocnosti a im klebetam neuveria. A cudzi, co ta nepoznaju a uveria nevyzretym detom su posledni, pre ktorych sa mas co trapit.
a nakydaj na nich...volade...ich rodicom..abo de... len smel a najlepsie ich natocit pri tom nech mas aj dokazy...
kasli na nich alebo si rob z nci srandu ty. inym sposobom dokym ti nedaju pokoj.