Ake najvecsi trapas sa vám stal?....som zvedavy na vase prispevky...A ako sa citite,ked ste spravili trapas,rsp.ako sa chovate? Ci len tak,akoby sa nic nestalo?
KED MA V POSILOVNI PO SPRCHE PRICHITILA RECEPCNA KTORA SLA VYPNUT NEJAKU VEC DO SPCH.....A OSTALA NA MNA KUKAT A JA NANU A ANI MA NENAPADLO ZAKRIT SI PIPIKA A POTOM ODISLA...JA TIEZ
takych velkych trapasov bolo aspon 50 (a toto cislo nepisem len tak , mohlo ich byt asi tolko) hlavne pod vplyvom alkoholu a strasnych pred celou dedinou ale sak co kaslem na to co si ludia o mne myslia uz
a ten najtypickejší- pristihnutie v posteli tu nikto nedal?
tak ja dám... a nielenže mama, ale rovno s tetou obidve vošli a nieže by vypadli, oni ešte stáli vo dverách asi 5 min a debatovali s nami či nepojdeme do obchodu a blablabla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a hlavne ked to nebolo jedinykrat ..
Miško, ospravedlnila som sa ti, a tomu druhému Miškovi tiež.
prosííím...
tak ja dám... a nielenže mama, ale rovno s tetou obidve vošli a nieže by vypadli, oni ešte stáli vo dverách asi 5 min a debatovali s nami či nepojdeme do obchodu a blablabla...