záleží veľmi od toho kto a v akej veci ... ak si napríklad môj sused myslí o mne že som hulvát pretože mu nepodržím výťah a ujdem mu, tak prosím, ale celkom ma trápi ak si človek ktorý pre mňa niečo znamená alebo k nemu niečo cítim, myslí o mne niečo čo nie je pravda, obzvlášť ak je to ešte aj negatívne
som medzi druhou a treťou, ale za tretiu nechcem hlasovať, lebo si nemyslím, že som king a nie je to o mojom egu.
akože to, že si moja babka myslí, že robím v továrni v sklade a polka rodiny sa so mnou nebaví, lebo si myslia, že som divná, také veci sú mi jedno
čo sa týka blízkych ľudí okolo mňa, ich názor ma zaujíma nie v rámci nejakých ich očakávaní a interpretácií situácií, ale skôr proste chcem od nich počuť úprimne, keď ich niečo serie. aj keď ma majú radi. a tak. proste úprimné vzťahy, kde mi na takých veciach záleží.
Kedysi som si nad tym dost lamala hlavu. Teraz to mam v pici, aj ked kazdy clovek chce vytvarat nejaky dojem, tak je to prirodzene ze sa aspon z polovice zaujma o nazor okolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akože to, že si moja babka myslí, že robím v továrni v sklade a polka rodiny sa so mnou nebaví, lebo si myslia, že som divná, také veci sú mi jedno
čo sa týka blízkych ľudí okolo mňa, ich názor ma zaujíma nie v rámci nejakých ich očakávaní a interpretácií situácií, ale skôr proste chcem od nich počuť úprimne, keď ich niečo serie. aj keď ma majú radi. a tak. proste úprimné vzťahy, kde mi na takých veciach záleží.
Hlavne neviem, co si myslim ja o sebe, lebo sice som doooost super, ale som aj turbopica.