co by si urobil keby niekoho pozves na rande a potom zistis pri plateni ze v reastauracii sa neda platit kartou zabudol si si vybrat hotovost a najblizsi bankomat je kilometer odtialto?
No ja vobec nenosim so sebou hotovost, platim vacsinou mobilom, ked je to viac tak kartou. Ale kebyze idem na rande tak by ma snad napadlo vybrat nejake peniaze pre pripad nudze.
Tak ak by to bolo takto ako opisujes tak normalne situaciu vysvetlim a pojdem do bankomatu pre peniaze, ved nejako sa to zaplatit predsa musi.
Btw. preco by sa nedalo platit kartou? To je potom co za restauraciu?
Vzdy, ked ideme do restiky tak sa snazim urgovat aby sa vytiahli peniazky, lebo vela restauracii je co este nemaju terminal. A ked nemame ani jeden tak sa uteka do bankomatu no
minule sa nam stalo, že sme boli von a cely čas sme boli na tom, že sa tam da platiť kartou a ked som šiel platiť, tak dievčina s účttenkou na mňa začala pozerať, že čo tam chcem s tou kartou ešte aj šef tam pribehol, že čo je az problem a som mu tam hovoril, že som si isty, že sa tam da paltiť karotu bo minule som platil
moznost vyuzitia terminalu dnes by malo byt samozrejmostou, ja by som sa trapne necitil, trapne by sa mala citit dana restika atd.
ked uz je moznost kupovat MHD listky kartou, tak restika/hospoda atd by sa mali zamysliet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nenavidim nosiť hotovosť zo sebou. Nech už sa dá platit hodinkami...
Tak ak by to bolo takto ako opisujes tak normalne situaciu vysvetlim a pojdem do bankomatu pre peniaze, ved nejako sa to zaplatit predsa musi.
Btw. preco by sa nedalo platit kartou? To je potom co za restauraciu?
Necakaj druhe
ked uz je moznost kupovat MHD listky kartou, tak restika/hospoda atd by sa mali zamysliet.