ako s kym.
s ludmi, s ktorymi sa poznam dlho a ktori sú môjmu srdcu najblizsie, trapne ticho neexistuje. je len ticho, pri ktorom mam pocit, ze si rozumieme aj bez zbytocnych ukecanych reci. take ticho mam dokonca rada.
s ludmi, ktorych poznam kratko a nemame sa o com bavit,tak je to obcas take blbe, ale nejak vyslovene mi to neprekaza
pri ľuďoch, kt. už poznám etc. to nepovažujem za "trápne" niekedy naopak, príjemné
pri ostatných nič, napijem sa, okomentujem nejakú blbosť, pozorujem druhú stranu a rozmýšľam, či sa cíti tiež trápne, v najhoršom prípade zdrhnem na wcko
mne nevadí...vadí mi len že ten druhý to môže brať negatívne, takže som z toho mierne nervózny ... preto sa to snažím vôčšinou ludom vysvetliť ... že nepotrebujem neustále hovoriť, kludne môžeme len byť vedla seba...chodiť spolu a to aj v absolutnom tichu
tak jako obklopujem sa ludmi, s ktorymi ked aj ticho nahodounastane, rozhodne nie je trapne... a ak sa take ocitne pri spoznavani inych ludi alebo tak ,tak jeto pre mna znamenie ze volaco je zle
v tomto som trosku zla na ludi
ja tiez nie som z tych co neustale rozpravaju,ja zvyknem len pocuvat. casto ked mi niekto cudzi nieco povie, caka ze nieco odpoviem ale ja som len ticho,lebo nemam pocit ze treba nieco povedat. a strasne sa mi paci ako ten clovek potom casto znervoznie. zacne pokasliavat,obzerat sa alebo zacne rychlo o niecom hovorit,len aby rec nestala. a ja sa v duchu smejem
hm podla toho co to trapne ticho ma vlastne byt lebo napriklad ked ja nieco poviem akoze co si myslim ze by malo ludi zabavit a oni zostanu ticho cumiet na mna ako na kkta tak je mi blbo a pozeram niekde do zemi alebo co ja neviem no nevidim sa
Mal som tiež problémy s trápnym tichom. Väčšinou to bolo z toho, že som bol nervózny a tak som vysypal všetky otázky, ktoré som mal a skončil som. Niekedy je dobré nechať to trošku plynúť a nechať priestor aj partnerke, nech sa ťa niečo opýta. Celá konverzácia je potom viac prirodzená.
Najlepšie je, že keď sa ti niečo stane, čoho sa obávaš, napr. trápne ticho, tak máš hneď tému, o ktorej sa môžeš baviť. Opýtaš sa jej, či už zažila trápne ticho, s kým to bolo a pod. Verím tomu, že zažila a tak vás hneď spojí nejaká téma Dobre sa pri takých rozhovoroch lámu ľady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mia to zhrnulo velmi dobre
s ludmi, s ktorymi sa poznam dlho a ktori sú môjmu srdcu najblizsie, trapne ticho neexistuje. je len ticho, pri ktorom mam pocit, ze si rozumieme aj bez zbytocnych ukecanych reci. take ticho mam dokonca rada.
s ludmi, ktorych poznam kratko a nemame sa o com bavit,tak je to obcas take blbe, ale nejak vyslovene mi to neprekaza
kde mi vadí ticho, tam nie som správne
a aspon je vtedy lepsi priestor na neverbalnu komunikaciu
pri ostatných nič, napijem sa, okomentujem nejakú blbosť, pozorujem druhú stranu a rozmýšľam, či sa cíti tiež trápne, v najhoršom prípade zdrhnem na wcko
jedine trapne čo zaživam je vo vyťahu so susedmi možno. tam je trapne aj keď sa rozpravame ale to tych 6 poschodi volako prežijem
ja tiez nie som z tych co neustale rozpravaju,ja zvyknem len pocuvat. casto ked mi niekto cudzi nieco povie, caka ze nieco odpoviem ale ja som len ticho,lebo nemam pocit ze treba nieco povedat. a strasne sa mi paci ako ten clovek potom casto znervoznie. zacne pokasliavat,obzerat sa alebo zacne rychlo o niecom hovorit,len aby rec nestala. a ja sa v duchu smejem
ale sú ľudia, pri ktorých mi to ticho trápne nepripadá.
Najlepšie je, že keď sa ti niečo stane, čoho sa obávaš, napr. trápne ticho, tak máš hneď tému, o ktorej sa môžeš baviť. Opýtaš sa jej, či už zažila trápne ticho, s kým to bolo a pod. Verím tomu, že zažila a tak vás hneď spojí nejaká téma Dobre sa pri takých rozhovoroch lámu ľady.