Kto z vas mal uz travu tak, ze vam z toho aj nieco bolo? Mne dva krat trochu a obidve boli paranoje. Raz som dosiel domov a pocul som dvakrat taky silny zvuk a zacal som sa bat ze to pride znovu. A druhykrat som mal kolacik v holandsku a zlakol som sa
raz som sa zhulil s byvalou na mieste kde sme sa prvy krat pobozkali a mňa na 3 hodiny paralizovalo a len som sedel na lavičke a kukal do blba a citil som sa ako autista a hovoril som stale dokola ,,čo ak mi to zostane? ,, D
a ešte som pod lavičkou videl mravca ktory mal velkosť čivavy .. a strašne som sa toho bal
každopadne travu nefajčím lebo z nej mam iba zle stavy, nieje to nič pre mňa
Hulim cez 15 rokov, takmer vkuse. Tráva je moj svet, moj sposob života moja radosť a moj učiteľ. Nebyť jej zaručene už dávno spácham samovraždu. Preniesla ma cez najhoršie depky, absťáky, najskurvenejšie a najbolestnejšie životné obdobia, vzbudila vo mne záujem o mozog, o vesmír o planetu a rastliny. Uprimne ju milujem aj ked to neblo vzdy sveta zit.
Neskusala som to nikdy v zivote,ani nebudem
Nemusim byt "cool" kedze zo zaciatku je to vlastne len o tom ..skusit a robit to co robia ostatni.
Nepovazujem to za prilis stastnu cestu rozviazania svojich problemov
Vseobecne ziadna droga nepomoze,skor naopak..
Zavislost.. cloveka robi slabym jedincom
A nie nechcem flejm ..je to zas len moj skromny nazor
Tak to nehul ked ti to robi zle, nie? ano stalo sa aj mne, ze som mala niekoľko krat zle stavy z toho ale to podla MNA zavisi velmi na tom v akom je clovek rozpoložení. Trochu som na tom zapracovala a je to fajn. Inak si to neviem vynachválit ked mam svoje dni, zabera to omnoho lepšie ako lieky a skoro okamzite.
Prvé dva razy som necítil nič, tretíkrát som mal haluze že bežím rýchlejšie ako zvyšok osadenstva ...raz som mal pocit že po mne lezú mravce a nebije mi srdce ...a potom už iba smiech prvú polhodku a potom chuť na dru tyčinky so syrom a kečupom :S
Spolužiačka sa dofajčila a mala pocit že je spiderman a že sa jej v žilách tvoria pavučiny
Zelená je tráva, fotbal to je hra a ten míč kulatý, věc je záludná, tak si každý z nás na něj pozor dej, po zemi ho pěkně podávej.
RE: Píšťalka až na nás zavolá, kouzelnou sílu má, dnes tak jak zítra i za týden, náš tým je připraven. HEY!
2. Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít ,tou vášní sportovní Hej!
3. . Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít ,tou vášní sportovní Hej!
4. Zelená je tráva, fotbal to je hra a ten míč kulatý, věc je záludná, jen se s nim hochu nepárej, ostrou ránou góly rozdávej.
5.píšťalka až na zavolá , kouzelnou sílu má, dnes tak jak zítra i za týden, náš tým je připraven. HEY!
Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít,tou vášní sportovní Hej!.
Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít ,tou vášní sportovní Hej!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ešte som pod lavičkou videl mravca ktory mal velkosť čivavy .. a strašne som sa toho bal
každopadne travu nefajčím lebo z nej mam iba zle stavy, nieje to nič pre mňa
Ale trávu ako takú som nikdy nefajčil a ani nebudem
Nemusim byt "cool" kedze zo zaciatku je to vlastne len o tom ..skusit a robit to co robia ostatni.
Nepovazujem to za prilis stastnu cestu rozviazania svojich problemov
Vseobecne ziadna droga nepomoze,skor naopak..
Zavislost.. cloveka robi slabym jedincom
A nie nechcem flejm ..je to zas len moj skromny nazor
Kazdy si robte co chcete
Spolužiačka sa dofajčila a mala pocit že je spiderman a že sa jej v žilách tvoria pavučiny
RE: Píšťalka až na nás zavolá, kouzelnou sílu má, dnes tak jak zítra i za týden, náš tým je připraven. HEY!
2. Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít ,tou vášní sportovní Hej!
3. . Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít ,tou vášní sportovní Hej!
4. Zelená je tráva, fotbal to je hra a ten míč kulatý, věc je záludná, jen se s nim hochu nepárej, ostrou ránou góly rozdávej.
5.píšťalka až na zavolá , kouzelnou sílu má, dnes tak jak zítra i za týden, náš tým je připraven. HEY!
Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít,tou vášní sportovní Hej!.
Zelená je tráva, fotbal to je hra a kdo góly dává, jen ten vyhrává, obránče na nás si pozor dej, rychlá klička a jseš ztracenej. RE nes je ta nálada sváteční,pokřik zní vítězný,tisíce srdcí již hoří jít ,tou vášní sportovní Hej!