podľa toho, čo myslíš pod pojom vianoce lebo som si všimla, že každý niečo iné.
tak 24.12. trávim s rodinou. aj, keď asi posledný rôčik a potom už budeme s frájkom spolu samy :happy:
no a ostatné vianočné dni trávim s ním
ako každý rok som doma, a ešte asi dlho budem ktovie kedy sa nájde nejaký chlap s ktorým by som ich trávila
ale bude to divné tento rok, moja otravná sestra maká 1,5 v Londýne teraz a nebudú pri stole jej jeblé poznámky hmmmm
prestala som vnímať Vianoce ako vianoce, keď sa odsťahoval fotrík a tým pádom už nemáme živý stromček, sakra, aspoň to robil cez Vianoce
asi pojdem nejak 23. z BA do TT cze s nim budem 23. a dame si darky a potom asi 26. budem s nim a potom ideme s partiou na silvestra do tatier na 5 dni cize jupičko
kým nebudem mať manžela, budem ich vždy tráviť s rodinou
aj keby som mala frajera
vždy tam musí byť rodina
až kým nebudem mať tú svoju
ale aj tak
manžela mať nebudem
čiže vždy s rodinou
Tento rok som chcela s partnerom bez rodičov - aj by to bolo pre rodičov priechodné, len sme sa nakoniec rozhodli inak, aby moja stará mama nebola smutná.
A inak doteraz som vždy Vianoce trávila s rodičmi, starou mamou a zvyškom rodiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
potom príde priateľ a dáme si darčeky a tak.
tak 24.12. trávim s rodinou. aj, keď asi posledný rôčik a potom už budeme s frájkom spolu samy :happy:
no a ostatné vianočné dni trávim s ním
ale bude to divné tento rok, moja otravná sestra maká 1,5 v Londýne teraz a nebudú pri stole jej jeblé poznámky hmmmm
prestala som vnímať Vianoce ako vianoce, keď sa odsťahoval fotrík a tým pádom už nemáme živý stromček, sakra, aspoň to robil cez Vianoce
my máme celkovo dosť rodinné vianoce, na večeru dojdu babky, dedo, teta s mužom a deťmi... proste tam byt musim
aj keby som mala frajera
vždy tam musí byť rodina
až kým nebudem mať tú svoju
ale aj tak
manžela mať nebudem
čiže vždy s rodinou
A inak doteraz som vždy Vianoce trávila s rodičmi, starou mamou a zvyškom rodiny.
(ale minulý rok mi ešte cez Štedrý deň doniesol trampolínu
ale ako rodinu beriem aj frajera, takže po budúce roky to hádam výnde aj spolu