Nájde sa niekto kto sa chystá teraz v marci na prijímačky na Bilingválne gymko Trebišovská 12 v Košiciach? alebo kto tam už študuje rada by som niekoho tak sem-tam spoznala D
aha tak mňa trošku tiež poradkyňa odhovárala ale ja si chcem ísť vyskúšať aspoň tie prijímačky a potom možem rozmýšľať či tam pojdem alebo ešte ostanem v deviatke
Tak ja som si tam podala prihlášku a idem skúsiť prijímačky, ale nikde o tej škole nepočujem dobré meno , idem tam asi len zo zvedavosti naša poradkyňa v škole sa nestará o nič, no asi tiež radšej by som šla na Poštovú alebo GTA ja som si podala prihlasku aj na EGJAK a po prijímačkach sa uvidí aj ja by som bola za keby sem niekto pridal nejake skúsenosti
@dia7 presne treba optimizmus DD ja som košice okolie dedinka forever DDD ja už chodím od minulého roka na doučko z angliny,naša anglina na škole je prepadak,ale neviem či si bola na DOD a ak nie tak nam riaditel vravel že vraj to budu iba nejake psychotesty ale tak nikto sa k tomu jasne nevyjadril
ja na doučko v škole chodím tak jedna hodina za týždeň po škole ale nič moc no my na škole máme dobrých učiteľov na angličtinu ktorí aj vedia naučiť až na jedného --> ktorý učí samozrejme mňa D takže tiež nič moc nie nebola som :/ fuuha no teraz už fakt neviem čo mám od tých testov očakávať
@dia7 Aj ja som z toho dost dopletená nikto nepovie presne čo tam je ale tak určo tam zo sloviny a matiky nebude učivo 9-tacke čiže je to aj dobre aj zle lebo v deviatke nieje to nič hrozne tažke ale myslim si že talentovky budu niečo take ako psychotest pripadne niečo na pamäť že kolko slovičok si zapamätáš za minutu a tak moja sesternica bola ale na španielske tak tam mala niečo take
Dobre tak sa vidíme o pár dní !Kriste ! but don ´ t be afraid everything gonna be alright :3 ... ´´uvidime čo za kulehy na naše geniálne schopnosti ušiju-.- neviete baby kolko ludi sa hlási cca?
@michaela68431
by sa trebalo spýtať niekoho kto minulého roku robil prijímačky tam ale skôr nepoznáte nikoho? aspoň by som chcela vidieť ako ten test približne bude vyzerať
@empiy
normálne sa začínam báť D fúú ja nemám ani poňatia tiež by som chcela vedieť či je veľká konkurencia moja spolužiačka tiež ide aj od nás z SK ide veľa žiakov ale od nikoho som ešte nepočula že na Trebišovskú čo som sa ešte skôr pýtala niekoho z KE tak ani nevedeli že to gymko má aj bilingválne možno aj preto že vzniklo pred 2 rokmi
@dia7 šak toto DDDDD ja by som tiež velmi rada vedela aspon načo sa mam zamerať lebo absolutne si neviem predstaviť ako to bude vyzerat asi oskušam napísať na školu lebo na ich stranke to nepise -.- Ale aspon už tam budem niekoho poznať """
@empiy noo už sa to bliži a ja stale neviem čo sa učiť D Monitor u mna aspon nedopoadol najlepšie tak .. a stres urobi svoje :/ beru 62 žiakov tak duuuuuuuuuuuuufam že sa tam vela nehlasia
Tak čo ja viem hlási sa viac než dost ludi ale minimálne polovica nehce ist aj ked ich prijímu.... Cize ked tak urcite podajte odvolanie ! nemáte sa čoho báť .... A hovorili na DOD ze testy budu len z učiva ôsmeho ročníka čo sme prebrali doteraz cize nejak extra sa toho neobávam ja som si podala aj na EGJAK , zevraj tam si oveľa ťažšie pohodka svet sa nezruti ak nas neprijímu
@michaela68431
ja som si pozerala okruhy približne čo by tam malo byť z iných škôl (z PO aj z Levíc) som si vypísala a snažím sa toto učiť ale tak naučiť sa teóriu a vypísať to v praxi-teste tak neviem no teóriu viem ale keď mám písať nejaký test tak už nič neviem si myslím že 62 žiakov je na bilingválne až až takže aj ja dúfam že sa umiestnim aspoň na 58. mieste D monitor som síce nepísala keďže som 8. takže dúfame že to výjde aj vám držím palce
ja tie psychotesty možno mám nejaku nádej no ale matika ty kokos to bola katastrofa slovina mi celkom v pohodke išla a inač no neviem fakt neviem na jaku... onu tam dali tie psychogtesty
Trošku mi to tu príde ako diskusia na ploche na pokeci, polku som preskočila, len mi nedá zareagovať. Tento rok na Trebišovskej maturujem a môžem povedať, že škola nie je to najlepšie čo Košice ponúkajú, ale ak nemáš povahu a vlohy Einstein z teba nebude ani keď pôjdeš na Šrobárovú či Poštovú, jazyky u nás sú dosť o ničom, ale zmaturovať zmaturuješ, dohovoriť sa dohovoríš, chceš sa im venovať viac-pokojne môžeš nikto ti nezakáže. slovenčina u nás žiadna sláva, ale chceš si to prečítať sama- prečítaj, neubudne z teba. Treba si uvedomiť či sa chcete zadrbávať niekde, kde sa budete učiť zo dňa na deň tony poznámok(hoc na druhej strane vyhrať každý rok zber papiera nie je na škodu) alebo chceš skončiť trápnu strednú na škole, kde sa nezoderieš ... Je jedno kam na školu pôjdeš, oveľa chytrejšia nebudeš. A bilingválne treba skúsiť, nepočula som, žeby sa niekto v škole sťažoval. Takže veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aspoň niekto D a prišiel ti už nejaký papier resp. pozvanie na prijímačky alebo tak?
no tak hééj mali by sme sa ja tiež hovorím že idem vyskúšať prijímačky, zoberú ma zoberú, nezoberú..smola D inač, ty si z KE?
by sa trebalo spýtať niekoho kto minulého roku robil prijímačky tam ale skôr nepoznáte nikoho? aspoň by som chcela vidieť ako ten test približne bude vyzerať
normálne sa začínam báť D fúú ja nemám ani poňatia tiež by som chcela vedieť či je veľká konkurencia moja spolužiačka tiež ide aj od nás z SK ide veľa žiakov ale od nikoho som ešte nepočula že na Trebišovskú čo som sa ešte skôr pýtala niekoho z KE tak ani nevedeli že to gymko má aj bilingválne možno aj preto že vzniklo pred 2 rokmi
ja som si pozerala okruhy približne čo by tam malo byť z iných škôl (z PO aj z Levíc) som si vypísala a snažím sa toto učiť ale tak naučiť sa teóriu a vypísať to v praxi-teste tak neviem no teóriu viem ale keď mám písať nejaký test tak už nič neviem si myslím že 62 žiakov je na bilingválne až až takže aj ja dúfam že sa umiestnim aspoň na 58. mieste D monitor som síce nepísala keďže som 8. takže dúfame že to výjde aj vám držím palce
hejj aj mne až ma striaslo jak som videla o 4-tej vstávať fúha
no tak hééj mala by som tento náš Svidník je strašný zapadákov tak mne je jedno kde budem hlavne že budem dakde ďaleko D
katastrofálne :/ aspoň z mojej strany ... uvidíme aké výsledky prídu DD a ty?
ja sa tých výsledkov bojím vaic ako skúšiek D a ty si v akej triede bola?
tak mne vela ludi hovori ze je to dobra skola ja kedze niesom z KE tak to ani tak velmi posuudit neviem no